Krikri píše:
Já svá zdejší témata pravidelně doplňuji do sebemenších detajlů a pečlivě udržuji, proto nějaká stížnost na mnou špatnou udržované téma se tu těžko kdy objeví.
A tohle jako myslíš vážně?

Co takhle tvůj profil překladatelky
Ireny Novotné, která jenom tady na DF má 122 výsledků a ty máš v profilu ani ne polovinu (nevidím tam ani skvělý seriál
Capri a ani úžasný seriál
Vítr z Pyrenejí, které jsem ti do profilu napsal už před 2 roky a v profilu stále nejsou)? Anebo například tvůj nový profil
Jitky Morávkové, ve kterém třeba nikde nevidím že by byla uvedená skvělá
Roma Maffia, kterou dabovala v thrilleru
Sběratel polibků, což tady na DF je určená role a i pár dalších u ní určených rolí tam nevidím, tohle jsou podle tebe témata udržovaná do sebemenších detailů?

EK: To že tvrdíš že svá témata pečlivě udržuješ a přitom každý vidí že to není pravda je jenom moje ostuda? Nemám slov...

A u Ireny Novotné to rozhodně nejsou jen 2 nedoplněné seriály, ale víc než 50 nedoplněných děl, které najdeš tady na DF...
EV: S tebou se už rozhodně nehodlám zahazovat, tvé příspěvky typu konečně další x a y do sbírky u profilů filmů jsou víceméně pokaždé jen k smíchu stejně jako další příspěvky a tvé rýpání už vážně nikoho nezajímá...