Výborně aspoň na na čem se shodneme. A abyste neřekl, že se tu nekritizujete věcně. Tak koukněte na první díl první řady a všimněte si že Petr Meissel pravidelně mluví pozdě úplně mimo pusu. U jiných herců to není, takže chyba není na trase, chyba byla u zvukaře. Tak mu to vyřiďte. Díky.Karel píše:Člověk nemusí být na něco odborník, aby nevytušil, že tenhle synchron je věc, která by v dabingu měla být.
Fargo / Fargo
Moderátor: Michaela_
Re: Fargo / Fargo
- Fifa.21
- Poznámka: Filip.Danilov@email.cz
Tímto jen potvrzujete naše domněnky... Zdravíme do BäruKarel píše:A až Vám se podaří něco dokonalého, skvělého, bez jakékoliv chybičky, dejte vědět, rád se podívám

A tak teď jsem se pořádně pobavil.
Obávám se, že Vaše přání nebudu moci splnit.

Stačí se podívat na první stránku tohoto tématu a hned u první řady jich najdete několik. Možná, že ke střídání nedošlo (alespoň) v rámci jedné epizody - možná jsem ne úplně dobře pochopil Fifův příspěvek a přiznávám, že mně stačila v dabingu jen jedna epizoda, nechtěl jsem si totiž kazit zážitek z tohoto skvělého seriálu. I přesto zdaleka nepovažuji za standardní, aby hlavní postava měnila svůj hlas např. ob epizodu. A rozhodně nejde o mé zaujetí vůči konkrétnímu studiu, jehož dabingy z prvních let českého vysílání MGM jsem zde vícekrát chválil (kéž by měl dabing tohoto seriálu podobnou úroveň).Karel píše:A jako normálnímu divákovi mi to nevadí, ba ani jsem nezaregistroval, že by hlavní postavu mluvili 2 herci (kterou a kdo?).
Je mi jasné, že na kabelové televizi jsou omezené podmínky, ale proč tedy např. u seriálu Halt and Catch Fire - PC Rebelové, který se vyrábí pro stejnou televizi, k problému se střídáním hlasů nedochází (a člověk z něj nemá pocit úplné rezignace snahy o kvalitu)?
My jsme zatím také nedostali odpověď na otázku, jak podle vás vypadá příšerný dabing.
Jinak pro zajímavost - na Facebooku AMC CZ se poté, co tam diváci kritizovali dabing 2. řady, začali také podivně objevovat názory nějakých čerstvě registrovaných uživatelů, kteří kritikům nadávali a dokonce psali, jak všechny hlasy krásně sedí.
Třeba prostě jen herci neměli čas?
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
To je hezký jak pletete hrušky s jabkamaKarel píše:Ano, takovou reakci jsem čekal. Ne, nejsem herec, jen jsem vyjádřil názor laika. Bylo mi jasné, že mě ukamenujete. Jen jsem nedostal odpověď, kterou hlavní postavu mluví 2 různí herci v jedné epizodě. A na téma: co nejvíce se přiblížit originálu, se nadá ani mluvit. Zkuste si někdy pustit De Funese alias Filipovského. Šišlá, herecky nic moc, o tom, jestli je "synchronní" nemůže být ani řeč. a přesto tolik opěvovaný.

"Vy byste beze mě v tomhle státě ani hubu neotevřel"
Fargo přichází na Slovensko do volně šířených TV. Bude slovenská verze lepší než česká? - DigiZone.cz
Celá první i druhá série tak u vysoce hodnoceného seriálu (IMDB 9/10, ČSFD 91%) působila jako laciný vtip a čeští a slovenští diváci placené (!) stanice AMC tak dostali hodně levnou parodii české verze.

Celá první i druhá série tak u vysoce hodnoceného seriálu (IMDB 9/10, ČSFD 91%) působila jako laciný vtip a čeští a slovenští diváci placené (!) stanice AMC tak dostali hodně levnou parodii české verze.

Průvodce seriálem Ženatý se závazky - Bunda Stránky [ www.bundastranky.cz ]
Můj seriálový kanál na YouTube - Seriálové trailery / upoutávky / proma
Třetí série začíná dnes na AMC
Tak co myslíte, bude dabing 3. série lepší než ty dva předchozí? 

Průvodce seriálem Ženatý se závazky - Bunda Stránky [ www.bundastranky.cz ]
No teda, teď jsem si zapnul druhý díl a nechápu co se stalo, ve studiu se asi všichni složili na rozpočet, nebo nevím
Saša Rašilov - Ewan McGregor (Emmit Stussy / Ray Stussy), dál pak zatím Igor Bareš, Tomáš Juřička, Ivo Novák - David Thewlis (V. M. Varga)...
EDIT: Nevím tedy, kde je problém, jestli na mém přijímači, u samotné stanice AMC nebo u tvůrců dabingu, ale dialogy jsou výrazně posunuté oproti originálu

EDIT: Nevím tedy, kde je problém, jestli na mém přijímači, u samotné stanice AMC nebo u tvůrců dabingu, ale dialogy jsou výrazně posunuté oproti originálu