Rodina Addamsova / The Addams Family
Moderátor: Michaela_
Rodina Addamsova / The Addams Family
Info: IMDB | ČSFD | FDB
V českém znění: Oldřich Slavík - John Astin (Gomez Addams), Karel Fajt, Věra Fischerová, Helena Kružíková - Carolyn Jones (Morticia Frump Addamsová), Jiří Brož, Rudolf Chromek, Alena Růžičková, Jiří Přichystal, Milan Zezula, Marie Pavlíková, Libuše Přichystalová a další
Překlad: M. Ondráček
Dialogy: Ludmila Bařinková
Zvuk: Vladimír Dvořák
Střih: Marie Hlošková
Script: Eva Lavická a Broňa Pazourková
Výroba: Dana Župková
Režie českého znění: Jan Fuksa
Vyrobila: Československá televize Brno 1969
Pouze první díl - Adamsovi jdou do školy
Naposledy upravil(a) AGAMENON dne 22 bře 2015 11:41, celkem upraveno 2 x.
JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI:
Jiří Brož, Josef Větrovec, Ladislav Lakomý, Jiří Tomek, Luděk Munzar, Ladislav Županič, Jiří Holý, Josef Langmiler, Petr Haničinec, Karel Jánský, Zdeněk Junák, Alois Švehlík
Re: Rodina Addamsova / The Addams Family
tož toto jsem viděla pouze se slovens.dabingem
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Ano, bohužel Pokusím se zjisit co přežilo.Lukiz píše:Rád bych se mýlil, ale předpokládám že ta várka AGAMENONových informací o dávných brněnských dabinzích je jen z písemných pramenů.palg píše:docela by mě zajimal ten dabing, ukázka by asi nebyla?
http://imageshack.us/f/208/img0004vw.jpg/
JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI:
Jiří Brož, Josef Větrovec, Ladislav Lakomý, Jiří Tomek, Luděk Munzar, Ladislav Županič, Jiří Holý, Josef Langmiler, Petr Haničinec, Karel Jánský, Zdeněk Junák, Alois Švehlík
Platí na výrobní listy taky nějaké autorské zákony? Určitě by bylo zajimavé, pokud by byla ochota je naskenovat, je vystavit v jednotlivých vláknech dabingů
Jinak dle herců co hráli v Brně v 60. letech v rozhlasových hrách to bude Karel Fajt, Věra Fischerová, Alena Růžičková, Marie Pavlíková, Libuše Přichystalová
Jinak dle herců co hráli v Brně v 60. letech v rozhlasových hrách to bude Karel Fajt, Věra Fischerová, Alena Růžičková, Marie Pavlíková, Libuše Přichystalová
http://nalovustatistik.cz/ - Statistiky soutěžního pořadu Na lovu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
Měly by se na ně vztahovat předpisy jako na jiné písemné archiválie. Tedy zjednodušeně řečeno, starší 30 let jsou volně přístupné, mladší 30 let jsou přístupné se souhlasem původce, navíc však vše před rokem 1989 je automaticky volné, pokud nemá nějaký de iure stupeň utajení (což v tomto oboru nepřichází v úvahu). Použití se posuzuje podle účelu, zveřejnění na tomto informačním foru podle mého názoru nemůže být považováno za neadekvátní. Pokud je však zdrojem veřejnoprávní archiv, nemusí všude povolit reprodukování nebo za něj chtít nekřesťanské peníze.Newmy píše:Platí na výrobní listy taky nějaké autorské zákony?
To bys koukal, co s tím dělají tajností a co všechno jsem musel podepsat, aby mne zatím pustili aspoň k tomu. Takže, tajný je absolutně všechno, zvěřejňovat se nesmí absolutně nic.Historik píše:Měly by se na ně vztahovat předpisy jako na jiné písemné archiválie. Tedy zjednodušeně řečeno, starší 30 let jsou volně přístupné, mladší 30 let jsou přístupné se souhlasem původce, navíc však vše před rokem 1989 je automaticky volné, pokud nemá nějaký de iure stupeň utajení (což v tomto oboru nepřichází v úvahu). Použití se posuzuje podle účelu, zveřejnění na tomto informačním foru podle mého názoru nemůže být považováno za neadekvátní. Pokud je však zdrojem veřejnoprávní archiv, nemusí všude povolit reprodukování nebo za něj chtít nekřesťanské peníze.Newmy píše:Platí na výrobní listy taky nějaké autorské zákony?
Hochmann mi sám říkal, jak je těžký z nich cokoliv vyrazit.
A některý věci jsem tam vůbec nenašel, např. Opičí král, Knigh Rider, Lodivod Petra Velikého,..
JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI:
Shrneme to. Tři týdny se radili, jestli mi k materiálům dovolí přístup, včetně skenování. Nakonec ano, ale je vidět, že mne tam nechtějí.
JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI:
Můžeš hádat Česká televize studio Brno Běhounská 18. Prostě na badatele nejsou připraveni, jak mi bylo sděleno. Což je dost zajímavý, protože práce o Brnu už existují.
JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI:
-
- Moderátor
To si děláš legraci!! Jestli je to tak, tak je to dobrý absurdistán. Brněnský spisový archiv neznám, pouze ten pražský...mohl bych se zde rozepsat jak se nakládá s archiváliemi v ČT, ale neudělám to. Každopádně mě docela příjemně překvapilo, že se takové věci v tom brněnském vůbec dochovaly, vzhledem k okolnostem....AGAMENON píše:Shrneme to. Tři týdny se radili, jestli mi k materiálům dovolí přístup, včetně skenování. Nakonec ano, ale je vidět, že mne tam nechtějí.
Státní instituce, berou tě za póvl, neochotní, někdy i sprostí. Prostě klasika.Licence2kill píše:To si děláš legraci!! Jestli je to tak, tak je to dobrý absurdistán. Brněnský spisový archiv neznám, pouze ten pražský...mohl bych se zde rozepsat jak se nakládá s archiváliemi v ČT, ale neudělám to. Každopádně mě docela příjemně překvapilo, že se takové věci v tom brněnském vůbec dochovaly, vzhledem k okolnostem....AGAMENON píše:Shrneme to. Tři týdny se radili, jestli mi k materiálům dovolí přístup, včetně skenování. Nakonec ano, ale je vidět, že mne tam nechtějí.
http://imageshack.us/f/542/brnog.jpg/
JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI: