Americký gigolo / American Gigolo
Moderátor: Michaela_
Americký gigolo / American Gigolo
Info: IMDB | ČSFD | FDB | SZ
DABING: SkyShowtime
1.SÉRIE
V českém znění: Filip Švarc - Jon Bernthal (Julian), Jitka Moučková - Gretchen Mol (Michelle), Ivana Korolová - Lizzie Brocheré (Isabelle), Luboš Ondráček - Leland Orser (Richard), Petra Tišnovská - Rosie O'Donnell (Sundayová), Jiří Valšuba - Alex Fernandez (Panish)
Dále v českém znění: Bohdan Tůma - Wayne Brady (Lorenzo), Radka Přibyslavská - Sandrine Holt (Olga), Radka Stupková - Leigh Taylor-Young (Gail), Irena Hrubá - Melora Walters (Maryanne), Linda Křišťálová - Harlow Happy Hexum (malá Isabelle), Gustav Bubník - Patrick Fischler (Banks), René Slováčková - Heather Mazur (Anne), Ladislav Cigánek - Lothaire Bluteau (Guy), Zuzana Mixová, Pavel Šrom, Milada Vaňkátová, Jindřich Žampa, Radovan Klučka, Vanda Chaloupková, Jan Škvor, Robert Hájek, Matěj Havelka, Johana Krtičková, Klára Nováková, Ondřej Lechnýř
Překlad: Tereza Tučková
Produkce: Pavel Novák
Zvuk: David Pavlíček
Dialogy a režie: Luboš Ondráček
Pro SkyShowtime vyrobilo Iyuno - 2023
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
- Darth Vader
Re: Americký gigolo / American Gigolo
Proč je furt obsazován Filip Švarc na Jona Bernthala? Vždyť se k takovému tvrďákovi jemný hlas Filipa Švarce přece vůbec nehodí. Škoda, že už na něj nikdo neobsazuje Jana Kolaříka, ten byl na něj dle mě výbornej.
Ne každý nový dabing je špatný.
Re: Americký gigolo / American Gigolo
S tím absolutně souhlasím. Jak mám Filipa Švarce ráda, tak s drsnou vizáží Jona, mi Filip vůbec nesplývá. A Petra Tišnovská ta mi k herečce taky nepasuje. Vypadá drsně, lesbicky ( nevím , zda je, nezajímám se o soukromí herců), to je role pro Zuzana Skalickou, Zuzana Slavíkovou atd.
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík