LEGO Star Wars: Přestavba galaxie / LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy

Moderátor: Sen

John B
Moderátor

LEGO Star Wars: Přestavba galaxie / LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy

Nový příspěvek od John B »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB | SZ | TRAILERY

DABING: Disney+

1.SÉRIE
V českém znění: Matěj Převrátil - Gaten Matarazzo (Sig Greebling), Jiří Köhler - Tony Revolori (Dev Greebling), Lucie Kušnírová - Marsai Martin (Yesi Scala), Lukáš Jurek - Bobby Moynihan (Jedi Bob), Jiří Valšuba - Michael Cusack (Servo)

Dále v českém znění: Viktor Zavadil - Mark Hamill (Luke Skywlaker), Ivan Jiřík - Trevor Devall (Palpatine), Vendula Příhodová - Helen Sadler (Rey), Martin Sobotka - Ross Marquand (Han Solo), Martina Kechnerová - Shelby Young (Leia), Libor Hruška - Ahmed Best (Darth Jar Jar), Pavel Rímský - Tc Carson (Mace Windu), Tomáš Juřička - Anthony Daniels (C-3PO), Bohuslav Kalva - Piotr Michael (Yoda), Petr Pospíchal - Kevin Michael Richardson (farmář Scala), Pavel Vondrák - Matt Sloan (Jedi Vader), Andrea Daňková - Kelly Marie Tran (Darth Rose Tico), Petra Kosková - Naomi Mackie (Jedi Jannah), Petr Gelnar - Phil LaMarr (Darth Kit Fisto), David Voráček - Sam Witner (Maul), Rudolf Kubík - Matthew Wood (Grievous), Miloslav Mejzlík - Billy Dee Williams (Landolorian), Libor Terš

Překlad: Pavel Klimeš
Dialogy: Jiří Balcárek
Produkce: Tereza Houžvicová
Zvuk: Václav Vondráček
Režie: Philip Arthur Kiulpekidis
Producent české verze: Disney Character Voices International, Inc.
Pro Walt Disney Pictures vyrobilo Iyuno - 2024
KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Re: LEGO Star Wars: Přestavba galaxie / LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy

Nový příspěvek od KOMZA »

Jak dopadl zbytek obsazení? Co na mě tak skákaly klipy na YouTube, nešlo si nevšimnout, že je to těmi známými postavami natřískané až k prasknutí, tak by mě zajímalo, jak se přistupovalo k jejich obsazení. Z toho, co tu je teď, to na mě působí jako takový zajímavý mix.
xXx Star

Re: LEGO Star Wars: Přestavba galaxie / LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy

Nový příspěvek od xXx Star »

To je zajímavé, že v předchozích Lego filmech měly Leia a Rose měly dodržené herečky a zde ne. A taky by mě zajímalo, když v předchozích filmech dostala nějaká postava nového dabéra (např. Han Solo, Darth Maul, Leia (Silvie Matičková – Hrůzostrašné historky)), tak proč zde mají jiného?
A bohužel chyba, která byla v traileru, že každý klon Admirála Ackbara daboval někdo jiný, se dostala i do finálního dabingu. Zdálo se mi, že některé dokonce měly i ženský hlas. :D
Ale jinak zbytek dabingu byl v pohodě, krásně se poslouchal, potěšil mě Miloslav Mejzlík. Zajímalo by mě, co by se stalo, kdyby promluvil i hrabě Dooku, jestli by daboval oba. :)
TOP DABÉŘI: Nina Horáková, Jan Šťastný, Sára Nygrýnová, Miloslav Mejzlík, Petr Lněnička, Bohumil Švarc ml., Jiří Plachý, Jiří Klem, Barbora Šedivá, Robert Hájek, Kateřina Winterová, Ivana Korolová
Odpovědět

Zpět na „Minisérie“