Zrádci USA / The Traitors USA
Moderátor: filip
Zrádci USA / The Traitors USA
Info: IMDB | ČSFD | KB
DABING: Prima
1.SÉRIE
V českém znění: Ladislav Cigánek - Alan Cumming (moderátor), Kristina Jelínková - Brandi Glanville (Brandi Glanville), Filip Švarc - Michael Davidson (Michael Davidson), Radek Hoppe - Ryan Lochte (Ryan Lochte), Jitka Moučková - Rachel Reilly (Rachel Reilly), Terezie Taberyová - Andie Thurmond (Andie Thurmond), Gustav Bubník - Reza Farahan (Reza Farahan), Kateřina Lojdová - Kate Chastain (Kate Chastain), Eliška Nezvalová - Shelbe Rodriguez (Shelbe Rodriguez), Viktor Dvořák - Kyle Cooke (Kyle Cooke), Robert Hájek - Cody Calafiore (Cody Calafiore), Marek Holý - Arie Luyendyk Jr. (Arie Luyendyk Jr.), Tereza Martinková - Geraldine Moreno (Geraldine Moreno), Filip Jančík - Christian de la Torre (Christian de la Torre), Irena Hrubá - Cirie Fields (Cirie Fields), Ernesto Čekan - Quentin Jiles (Quentin Jiles), René Slováčková - Stephenie LaGrossa (Stephenie LaGrossa), Pavel Dytrt - Robert Bam Nieves (Robert Bam Nieves), Anna Theimerová - Anjelica Conti (Anjelica Conti), Jana Zenáhlíková - Amanda Clark-Stoner (Amanda Clark-Stoner), Patricie Soukupová - Azra Valani (Azra Valani)
Překlad: Romana Plecová, Michaela Šimonková
Zvuk: Tomáš Čisárik
Vedoucí výroby: Denisa Žáková
Vedoucí dramaturg: Olga Potužáková
Šéfproducent: Jaroslav Richtr
Dialogy a režie: Dita Jančíková
Vyrobila FTV Prima - 2024
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Re: Zrádci USA / The Traitors USA
Škoda, že na Alana Cumminga nevyšel spíš Jan Vondráček, zrovna tady by se hodil o dost víc, ale i tady chválím, že každý soutěžící dostal svého dabéra, jen trochu zamrzí, že tady a ani v britské verzi nebyl na nikoho obsazený Vojta Kotek, mohlo se to hezky propojit s českou verzí.
A profil by měl být spíš v dabovaných TV novinkách, americká verze začíná na Prima Cool až v pondělí 23.prosince, Filipe.
A profil by měl být spíš v dabovaných TV novinkách, americká verze začíná na Prima Cool až v pondělí 23.prosince, Filipe.
Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
-
Ale mám otázku, koho by tady měl dabovat nebo ve británské verzi, Já sám vím že Vojta Kotek na dabingy moc času nemá, je časově vytížený skoro pomalu nemusel, být ani ve zrádců v české verzi, prý kdyby to nevyšlo, tak by tam byla nakonec žena.
Když se tak podíváš tak dabingu se moc nevyskytuje, a objeví se jenom málokdy naposledy, jsem ho slyšel že dabuje, jestli se někde neobjeví v nějakém filmu Daniel Radcliffe.
Když se tak podíváš tak dabingu se moc nevyskytuje, a objeví se jenom málokdy naposledy, jsem ho slyšel že dabuje, jestli se někde neobjeví v nějakém filmu Daniel Radcliffe.
Samozřejmě jsem myslel, že by mohl dabovat někoho ze soutěžících, v několika rozhovorech přiznal, že se pro něj Zrádci stali srdeční záležitostí, tak proto si myslím, že by určitě neodmítl si někoho nadabovat v jejich zahraniční verzi, kdyby byl osloven, v britské verzi by se třeba ideálně hodil na Wilfreda a to i vzhledem k tomu, jakou tam Wilfred dostal roli.
Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška