Inkoustové srdce / Inkheart
Moderátor: ReDabér
Inkoustové srdce / Inkheart
Info: IMDB | ČSFD | FDB
V českém znění: Zdeněk Hruška - Brendan Fraser (Mo 'Kouzelný jazyk' Folchart), Terezie Taberyová - Eliza Bennett (Meggie Folchartová), Dana Syslová - Helen Mirren (Elinor Loredanová), Jiří Plachý - Jim Broadbent (Fenoglio), Martin Zahálka - Andy Serkis (Kozoroh), Jan Dolanský - Paul Bettany (Prašprst), Radek Škvor - Rafi Gavron (Farid), Bohdan Tůma - Jamie Foreman (Basta), Zdeněk Mahdal - Matt King (Cockerell), Hana Ševčíková - Sienna Guillory (Resa), Radka Stupková - Lesley Sharp (Mortola), Lucie Svobodová - Jennifer Connelly (Roxanne), Kateřina Březinová, Tomáš Racek, Jiří Hromada, Jaroslav Kaňkovský, Antonín Navrátil, Klára Jandová
Překlad: Šárka Bartesová
Zvuk: Miloš Vrána, David Pavlíček
Produkce: Leoš Lanči
Dialogy: Martin Kolár
Režie: Lucie Petra Svobodová
Vyrobila: Tvůrčí skupina Josefa Petráska 2009
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Re: Inkoustové srdce / Inkheart
No tak nakonec to vypdaá velice zajímavě. Jinak ví se, jak to s tím dopadne v kině? Mělo to být v březnu a pak to z premiér zmizelo... Ttřeba to půjde rovnou na DVD...
Trochu mně mrzí, že Jančík, Jagelka ani Rašilov nemohli, ale co se dá holt dělat. Mohlo to dopadnout mnohem hůř
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Jinak knížku jsem nečetl, ale tuším, že jména jako "Silvertongue" nebo "Capricorn" budou podle knižní předlohy přeložena. Bylo by to pak jaksi propojené.
Na DVD kolem října a do kin to nejspíš nepůjde. I když jsem všemožně hledal, tak jsem nikde nenašel, kdo film v česku distribuje. Bonton na webu nic nemá, ale předpokládám, že jestli to do kin přijde, tak bez dabinguJoe Black píše:Ví se, kdy vyjde DVD a jestli film půjdee do českých kin?
Dodatek: Tak film distribuje Warner
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Zde chválím širokou škálu dabérů... Už se těším...
Když se dabing natáčel, tak Filip Jančík ani Michal Jagelka nemohli...Nobody píše:Tak jsem si poslechl Hrušku jako Frasera. To zase bylo od Lucie Petry Svobodové šáhnutí úplně někam vedle. To prostě není Fraser, jako ho mám naposlouchanýho.
já teda nemůžu souhlasit... jako Filip Jančík je Filip Jančík, ale mně se třeba Zdeněk Hruška na něm líbil daleko víc než třeba Michal Jagelka, podle mě to nebylo špatný.... já nemám problém se změnou dabéra, pokud je to důstojná změna a tady to dle mého názoru byla, byť vynucená....Nobody píše:Tak jsem si poslechl Hrušku jako Frasera. To zase bylo od Lucie Petry Svobodové šáhnutí úplně někam vedle. To prostě není Fraser, jako ho mám naposlouchanýho.
jinak když už jsem u Zdeňka Hrušky menší OT: velice mě potěšily sobotní Trapasy, nejen, že jsem se u TV po dlouhý době upřímně pobavil, ale navíc většina osazenstva se skládala z více či méně dabujících.... a to i v malých rolích, jako např. právě ZH, který si tam střihnul pasáka a nutno říct, byl výbornej... ale to tam ostatně byli všichni...
Jsem fanoušek kvalitního dabingu. Tím špatným si filmy kazit nenechám.
- ReDabér
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V těchto dílech se neustále opakují dokola Nela Boudová, Zdeněk Hruška, Lucie Kožinová-Ždánská (mimochodem Zdeňkova sestřenice) a Valérie Zawadská.
já ten pořad viděl poprvé, proto to překvapení...ReDabér píše:V těchto dílech se neustále opakují dokola Nela Boudová, Zdeněk Hruška, Lucie Kožinová-Ždánská (mimochodem Zdeňkova sestřenice) a Valérie Zawadská.
Jsem fanoušek kvalitního dabingu. Tím špatným si filmy kazit nenechám.