Wolverine / The Wolverine

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

jackb
Globální moderátor

Wolverine / The Wolverine

Nový příspěvek od jackb »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | FDB

Související: X-Men, X-Men 2, X-Men: Poslední vzdor, X-Men Origins: Wolverine, X-Men: První třída

V českém znění Jan Šťastný - Hugh Jackman (Logan / Wolverine), Jana Mařasová - Tao Okamoto (Mariko Yashida), Petra Hobzová - Rila Fukushima (Yukio), Zbyšek Pantůček - Hiroyuki Sanada (Shingen Yashida), Ivana Andrlová - Světlana Chodčenkova (Viper), Gustav Bubník - Brian Tee (Noburo Mori), Pavel Šrom - Ian McKellen, Hal Yamanouchi (Eric Lensherr / Magneto, Ichirō Yashida), Filip Čapka - Will Yun Lee (Kenuichio Harada), Šárka Vondrová - Famke Janssen (Jean Greyová), Vojtěch Hájek - Ken Yamamura (mladý Ichirō Yashida), Petr Pospíchal - Patrick Stewart (Charles Xavier), Petr Burian, Rudolf Kubík, Jiří Valšuba, Zuzana Ďurdinová, Lucie Kožinová, Ivo Hrbáč, Roman Hájek, Martin Kubačák

Překladatel: Anna Polanská
Úprava dialogů: Petra Jindrová
Režie: Petr Pospíchal
Vyrobilo: Studio Barrandov pro Bontonfilm 2013
jackb
Globální moderátor

Re: Wolverine / The Wolverine

Nový příspěvek od jackb »

Režie bude na 100% Petr Pospíchal - bál jsem se, že to dostane nejhorší režisér Barrandova a stalo se.

Tak abych to shnul - opět tam dosadil totálně stejný obsazení, který ke slyšení ve všech jeho filmech. To že existuje 5 filmů před tím, na to absolutně kašle - z toho kultivovaně znějící Jan Šťastný je v týhle konkrétní roli mimo, nebudu ani zmiňovat, že opět u něj Pavel Šrom mluví postavy, na který má hlasově ještě mladý hlas. A jako bonus (a asi režisérův fetiš) Wolverine mluví spisovně.

Čichám, čichám, že X-Men: Budoucí minulost bude po dabingový stránce průser kardinálních rozměrů
MikeZ
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od MikeZ »

WTF, to je obsazení pomalu na úrovni Budíkova za Učíka :shock: :D
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

Mikez: ty se divíš ? tohle je klasickej pan Pospíchal ;)

aspon Z.Mahdala mohl dodržet, já se divím, že se svou kvalitou dabingů posledních let se nepřemístil do Budíkova, SPI a nebo MGM
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
origamirek

Nový příspěvek od origamirek »

Hůř to dopadnout nemohlo... Doufám, že jednou se předabuje celá série x-menů.
Nobody

Nový příspěvek od Nobody »

Castingový prů..r. Žádné IMHO, tohle fakt. Jediné, co by režiséra omlouvalo, je casting pro zadavatele a tedy nařízené obsazení. :-(
BobSilas

Nový příspěvek od BobSilas »

LOL to je mi zas neopodstatněná kritika WTF to je děs a běs BTW jestlipak to někdo zvás viděl? IMHO myslím že ani ne OMG nejprf kukaj potom plkaj AFKM tak po zkouknutí filmu BCNU :P :mrgreen:
Nobody

Nový příspěvek od Nobody »

Já myslím, že regulérně opodstatněná. Je to úplně stejný, jako by ti přeobsadili seriál. Samozřejmě, že Šťastný k němu jde a udělal ho dobře, ale moje ucho chce slyšet Mahdala!!! :-)
PS. A viděl jsem to. :-)
Wolverine

Nový příspěvek od Wolverine »

Z obsazení jsem zklamán, čekal jsem alespoň dodržení Mahdala :(
bloom
Globální moderátor

Nový příspěvek od bloom »

Budy píše:Nova to nadabovala pro DVD?
To mě také zaujalo... :-?

Zažité obsazení série by se přeobsazovat nemělo (ale u pana režiséra stačí vzpomenout na Jeho fotr, to je lotr), na druhou stranu já bych si osobně vůbec nestěžoval, kdyby byl Jan Šťastný obsazen do filmu The Prisoners. ;)
Já bych pana režiséra ještě úplně do důchodu neposílal. Samozřejmě od roku 2005 je znát na jeho práci pokles kvality, ale osobně bych řekl, že třeba v SDI drží lepší kvalitu než na Barrandově (třeba dabing filmu Phil Spector byl výborný). Na úroveň Budíkova ve své době to zdaleka ještě nedosáhlo...
Odpovědět

Zpět na „Filmy“