Konzultant / The Counselor
Moderátor: ReDabér
Konzultant / The Counselor
Info: IMDB | ČSFD | FDB
V českém znění: Filip Blažek - Michael Fassbender (Advokát), Martin Stropnický - Javier Bardem (Reiner), Michal Dlouhý - Brad Pitt (Westray), Kamila Špráchalová - Cameron Diaz (Malkina), Dana Černá - Penélope Cruz (Laura), Jan Vlasák - Rubén Blades (Jefe), Dana Batulková - Rosie Perez (Ruth), Martin Sobotka - John Leguizamo, Miroslav Hanuš - Dean Norris (Kupec), Irena Máchová - Natalie Dormer (Blondýna), Dalimil Klapka - Bruno Ganz (Překupník diamantů), Zdeněk Podhůrský - Goran Visnjic (Bankéř), Vilém Udatný - Édgar Ramírez (Kněz), Libor Bouček, David Suchařípa, Martina Šťastná, Ernesto Čekan, Nikola Navrátil, Stanislav Lehký, Tomáš Karger, Jan Szymik a Zuzana Mixová
Produkce: Ivana Prejdová a Veronika Dvořáková
Zvuk: Jindřich Kravařík
Překlad: Anna Polanská
Dialogy a režie: Vladimír Žďánský
Zhotovilo: v roce 2013 Barrandov studio dabing
Naposledy upravil(a) MikeZ dne 08 bře 2014 19:39, celkem upraveno 3 x.
Re: Konzultant / The Counselor
velmi zajimavý dabing, určitě na kouknu
Naposledy upravil(a) Eminem007 dne 27 kvě 2021 09:29, celkem upraveno 1 x.
Fassbender i Bardem jsou obsazeni skvěle
-
Velké díky za Kamilu Špráchalovou na Cameron Diaz.
Když jsem viděl obrázky k filmu, tak mě napadlo, že by Bardema mohl dabovat Zdeněk Mahdal. A Filip Blažek může náhodou znít dobře.
18.05.2008 – 07.05.2015
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Pan ministr už asi nedabuje ale loni ještě jo. Každopádně to vypadá hezky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak já bych místo slovíčka ZHOTOVILO použil klasické VÝROBA nebo VYROBILO. Důležitá je přece informace o té společnosti a ne nějaké slovičkaření.
No, snad si ještě zadabuje! Co by byl Nelson Van Alden z Mafie v Atlantic City bez jeho hlasu! Ačkoli si nejsem úplně jistá, jestli se hlasem hodí k Javieru Bardemovi...Joe Black píše:Pan ministr už asi nedabuje ale loni ještě jo. Každopádně to vypadá hezky.
Formulace "zhotoveno" se objevila už i u filmu Lincoln, jen já jsem ji nepřepisoval doslovně.
Skvělý dabing. Skvělý překlad, obsazení a ještě lepší herecké výkony. Jeden z nej dabingů, co jsem za hodně dlouhou dobu slyšel.