Pokémon navždy / Pokémon 4Ever
Moderátor: ReDabér
Pokémon navždy / Pokémon 4Ever
Info: IMDB | ČSFD | FDB
V českém znění: Klára Sochorová - Tara Sands (Sammy), Radek Škvor - Veronica Taylor (Ash), Radka Přibyslavská - Rachael Lillis (Jessie), Eva Spoustová - Rachael Lillis (Misty), Milan Horský - Stuart Zagnit (profesor Oak), Maxmilián Hornyš - Madeleine Blaustein (Meowth), Jiří Balcárek - Eric Stuart (Brock), Robert Jícha - Eric Stuart (James), Zdeněk Junák - Dan Green (lovec Marauder), Bedřich Výtisk - Madeleine Blaustein (lovec pokémonů), Aleš Jarý - Rodger Parsons (vypravěč), Dita Kaplanová, Petr Jančařík, Eva Novotná a další
Překlad: Renata Prucklová
Produkce: Eva Stožická
Dialogy: Radka Přibyslavská, Filip Stožický
Zvuk a režie: Jindřich Stožický
Pro SPI International vyrobilo Studio EbbI v roce 2004
Naposledy upravil(a) filip dne 07 kvě 2020 06:23, celkem upraveno 1 x.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokémon navždy / Pokémon 4Ever
Je to asi prvý film, čo mal Škvor už trošku pomutovaný hlas. To už nebol Ashov hlas, čo si budeme do smrti pamätať.
-
Smím-li se ptát, nedaboval Jamese spíš Petr Jančařík? Mě tady ten jeho hlas moc nezní jako Robert Jícha, porovnal jsem ty hlasy a mě to zní spíš jako Jančařík, ne jako Jícha.
Taky jsem se bál jak bude znít Maxmilián Hornyš na Meowtha, ale dopadlo to docela dobře. Tohle je asi jediný pokémonní film s brněnským dabingem a rád bych takhle slyšel ještě další "pokémonovské" filmy, jenže toho se asi nikdy nedočkáme.
Taky jsem se bál jak bude znít Maxmilián Hornyš na Meowtha, ale dopadlo to docela dobře. Tohle je asi jediný pokémonní film s brněnským dabingem a rád bych takhle slyšel ještě další "pokémonovské" filmy, jenže toho se asi nikdy nedočkáme.
Při vší úctě, já myslím, že když se toho nedočkáme, tak to nebude žádná škoda. Už 3. a 4. film nebyly nic extra, a vzhledem k tomu, že hned poté šel seriál definitivně do s**ček, tak by vůbec nevadilo, kdyby se ani tam nejelo dál a jednou provždy zůstaly nadabované jen první 4 série + 4 filmy.
Nemluvě o tom, že rozdíl mezi dabingem byť tohoto (natož těch dřívějších věcí) a nově vyrobeným dabingem třeba toho 5. filmu by byl šok.
Nemluvě o tom, že rozdíl mezi dabingem byť tohoto (natož těch dřívějších věcí) a nově vyrobeným dabingem třeba toho 5. filmu by byl šok.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Nemůžu za to že právě toho je většina.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.