Stáhni mě do pekla / Drag me to hell

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Pan X
Kontaktovat uživatele:

Stáhni mě do pekla / Drag me to hell

Nový příspěvek od Pan X »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB

DABING: DVD

V českém znění: Andrea Elsnerová - Alison Lohman (Christine Brownová), Michal Holán - Justin Long (Clay Dalton), Zdeněk Mahdal - Dileep Rao (Rham Jas), Radana Herrmannová - Lorna Raver (paní Ganushová) + Adriana Barraza (Shaun San Denová), Milan Slepička - David Paymer (pan Jacks), Marek Libert - Reggie Lee (Stu Rubin), Dagmar Čárová - Molly Cheek (Trudy Daltonová), Jolana Smyčková - Bojana Novaković (Ilenka Ganushová), Radek Hoppe - Kevin Foster (Miloš), Libor Terš - Chelcie Ross (Leonard Dalton + titulky), Veronika Veselá

Překlad: Klára Motyčková
Zvuk: Miloš Vrána
Produkce: Leoš Lanči
Dialogy a režie: Veronika Veselá
Pro HCE vyrobila Tvůrčí skupina Josefa Petráska ve studiu Pro-Time - 2009
Naposledy upravil(a) Pan X dne 21 bře 2025 21:02, celkem upraveno 14 x.
danpiper

Re: Stáhni mě do pekla / Drag me to hell

Nový příspěvek od danpiper »

Cuká mi úsměv na tváři při předvídatelnosti V. Veselé :) Tak hlavní 4 role jsou uplně tak, jak jsem si myslel (ano, přiznávám, že jsem si přál na hlavní roli Zuzanu Kajnarovou nebo Katku Lojdovou) - snad to bude dobrý dabing :) Michal Holán byl v Až tak tě nežere docela v pohodě, Andrea Elsnerová se tam taky hodí, Zdeněk Mahdal má roli, kde nemůže nic zkazit a navíc, je to skvělý film, při kterém vás strach zbaví smyslů, takže dabing ani potřeba nebude :)
PS: všimli jste si, že v 90% filmů V. Veselé dabuje Jolana Smyčková? :)
danpiper

Nový příspěvek od danpiper »

Tak mám viděno i s daingem.
Mám-li být upřímný, tak jsem se na dabing hrozně těšil, protože se mi líbil film i obsazení - ale tedy, jsem spíš zklamaný.
Andrea Elsnerová asi nebyla nejlepší volba - na začátku jako uťápnutá slečna je docela dobrá, ale jak Christie začíná pomalu bláznit, šílet a začíná být drsná - tak tam na to Andy bohužel moc nestačí - někdy působí i trošku směšně, což by u tohohle "lek" filmy být asi nemělo. Škoda, ale její vina to není, prostě se do této role po shlédnutí tolik nehodila....
Michal Holán na té malé ploše nic moc pokazit nemohl, Radana Hermanová docela sedla.
Ale tedy věčně opakující se hlasy Jolany Smyčkové, jejíž hlasem mluvily snad všechny štěky..to mi lezlo trošku na nervy -stejně jako Radka Hoppe tam bylo slyšet nonstop.
Prostě, tohle se paní Veselé tedy moc nepovedlo.....
ReDabér
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od ReDabér »

Z roztržitosti jsem zapomněl napsat, jak se mi dabing líbil: Film jsem viděl v originále a trochu jsem se po tom, co napsal danpiper, dabingu bál, ale myslím, že se povedl. Všichni dabéři se snaží a výsledná práce nepůsobí uměle a odbytě. Andrea Elsnerová je úžasná - jediná možná dabérka Alison, zahrála svou roli přesvědčivě a nebála se zakřičet. Také paní Herrmannová, jejíž hlas mám spojený většinou s dámami na úrovni, perfektně změnila hlas a napodobyla chraptivý hlas staré Sylvie Ganush se vší děsivostí.
Co mě zklamalo, byl počáteční lokalizovaný jazykolam "V roli lorda Rolfa...", který se hodí např. do Shreka, sem však rozhodně ne. Vtipné mi přišlo, když nám dobře známý Libor Terš namlouval starého bláznivého dědka ("Skončíš v pekle"). Hodnocení: 9/10.

Ještě jsem i ve filmu zaslechl paní Veselou.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“