Jeden život / One Life

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

filip
Globální moderátor

Jeden život / One Life

Nový příspěvek od filip »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB

DABING: Canal+

V českém znění: Jaromír Meduna - Anthony Hopkins (Nicholas Winton), Viktor Dvořák - Johnny Flynn (mladší Nicholas Winton), Dagmar Čárová - Lena Olin (Grete Wintonová), Petr Pospíchal - Jonathan Pryce (Martin Blake), Hana Ševčíková - Helena Bonham Carter (Babi Wintonová), Nikola Votočková - Romola Garai (Doreen Warrinerová), Robert Hájek - Alex Sharp (Trevor), Andrea Elsnerová - Henrietta Garden (Věra), Tereza Chudobová - Ffion Jolly (Barbara Wintonová), Petra Tišnovská - Samantha Spiro (Esther Rantzenová), Juliana Moska - Juliana Moska (Hana Hejduková), Jiří Ployhar - Ziggy Heath (mladší Martin Blake), Radka Stupková - Marthe Keller (Betty Maxwellová), Tomáš Juřička - Adrian Rawlins (Geoff), Jan Maxián, Jakub Saic, Martin Zahálka, Bohdan Tůma, Ladislav Cigánek, Linda Křišťálová

Překlad: Markéta Vavříková
Produkce: Eva Brůžová
Zvuk: Filip Jeníček
Dialogy a režie: Luděk Koutný
Pro Canal+ vyrobilo S Pro Alfa - 2024
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Pálkman

Re: Jeden život / One Life

Nový příspěvek od Pálkman »

Obsazení se mi zdá papírově v pořádku, jsem hlavně vděčný za Jaromíra Medunu a Viktora Dvořáka, ale i ostatní se mi zdají vybráni rozumně, např. Petr Pospíchal. Docela se i na to těším a pak to zhodnotím...
TOP: O. Brous., F. F., V. Bedr., P. Han., B. Rös., J. Zavř., J. Schán., V. Brab., S. Fiš., P. Pel., V. Post., P. Ol., J. Plachý, B. Šv., V. a M. Dlouhý, L. Mrk., J. Schw., L. Hruš., J. Med., A. Pyš., J. Šť., J. Prag., H. Fried., S. Post., T. Med., K. Špr.
dabing fans

Nový příspěvek od dabing fans »

Jaromír Meduna v této roli působil o dost mladší. Bylo znát jak se snaží, aby jeho hlas zněl starší. Něco podobné už bylo, když daboval Michaela Caina ve filmu Jan Žižka. Tak tady to na mě působilo dost podobně. A Jonathan Pryce tu měl dost malou roli, čekal jsem, že tam bude víc a Petr Pospíchal byl v pohodě. Koho bych chtěl moc pochválit je Viktor Dvořák, na tohoto herce je skvělý, už když ho před časem daboval v minisérii Ripley, tak tam jsem si toto spojení oblíbil a teď se toto spojení povedlo znovu, to mi udělalo radost.
matthew.17

Nový příspěvek od matthew.17 »

Martin Zahálka - Martin Bednár (Václav Slonek)
Úprimne keď už nezavolali mňa nech sa nadabujem, tak som čakal keď som videl obsadenie, že to bude možno Maxián. Ale že dajú môjmu 25 ročnému ja pána Zahálku, neviem či sa mám cítiť urazene alebo poctene :lol:
Obľúbené dabérky: Ivana Andrlová, Kateřina Petrová, Ljuba Krbová, Martina Menšíková, Vlaďka Včelná
Obľúbení dabéri Michal Dlouhý, Jan Dolanský, Michal Jagelka, Vladimír Brabec
Odpovědět

Zpět na „Filmy“