Lukiz: jestli dokážeš rozluštit i tuto záhadu neznámého filmu, jehož název se marně snažím zjistit už mnoho let, jsi génius.
V letech 1990-91 jsem na ČST viděl asijský (pravděpodobně čínský, ale mohl být i japonský nebo korejský) česky dabovaný film, žánrem rodinné drama, dějiště na venkově nebo malém městě. Bylo to o asi desetiletém klukovi, který se jmenoval Sung-Sung. Už si z toho pamatuju jen matné útržky z konce filmu. Ten kluk měl nějaké problémy ve škole, možná byl i útěkář, jednou večer za tmy se připlížil k domu třídní učitelky, tajně vyslechl rozhovor té učitelky s jeho rodiči (nebo opatrovníky) a rozbil jí okno, pak utekl do lesa a uhnal si z toho zápal plic. V další scéně těsně před koncem filmu ležel v nemocnici, ale jestli se z toho dostal nevím. Víc si bohužel nepamatuju. Ten film na přelomu let 1990/91 běžel v TV minimálně dvakrát, možná i třikrát. A upozorňuju, že se nejedná o film Kosmický syn Bej Bej, popis absolutně nesouhlasí.
Už jsem se zkoušel ptát na různých diskuzácích, ale nikdo tento film nezná. Psal jsem dokonce i do ČT, ale ani tam tento film neznají a v archivu ČT podle mého chabého popisu nenašli sebemenší zmínku.