Ladíme 2 / Pitch Perfect 2

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Odpovědět
Olda808
Příspěvky: 1039
Registrován: 19 srp 2009 23:08

Ladíme 2 / Pitch Perfect 2

Příspěvek od Olda808 »

Obrázek
Info: IMDb | ČSFD | FDb
Související: Ladíme!

V českém znění: Ivana Korolová - Anna Kendrick (Beca), Kateřina Lojdová - Rebel Wilson (Patricia alias tlustá Amy), Jitka Ježková - Brittany Snow (Chloe), Klára Jandová - Hailee Steinfeld (Emily), René Slováčková - Elizabeth Banks (Gail), Antonín Navrátil - John Michael Higgins (John), Filip Švarc - Adam DeVine (Bumper), Svatopluk Schuller - Keegan Michael Key (Beccin šéf), Milada Vaňkátová - Chrissie Fit (Flo), Bohdan Tůma - David Cross (pořadatel utkání) & Jimmy Kimmel (sám sebe), Jana Páleníčková - Alexis Knapp (Stacie), Pavel Vondrák - Ben Platt (Benji), Oldřich Hajlich - Skylar Astin (Jesse), Jakub Saic - Flula Borg (Pieter Krämer) & Blake Shelton (sám sebe), Anna Suchánková - Ester Dean (Cynthia Rose), Vojtěch Hájek - Snoop Dogg (sám sebe), Adéla Kubačáková - Birgitte Hjort Sørensen (vedoucí DSM) & Brea Grant (studijní referentka na uvítání prváků) & Sharon Garrison (sekretářka) & Rosie O'Donnell (sama sebe), Petr Neskusil - Shawn Carter Peterson (Dax), Dana Pešková - Anna Camp (Aubrey) & Katey Sagal (Katherine, matka Emily) & Mika Brzezinski (moderátorka ranní show), Klára Sochorová - Hana Mae Lee (Lilly) & Rosie Perez (sama sebe) & Christina Aguilera (sama sebe), Zdeněk Mahdal - Gralen Bryant Banks (děkan) & Adam Levine (sám sebe) a Zbyšek Horák (titulky)

Překlad: Ondřej Novák
Dialogy: Ivan Kotmel
Zvuk: David Pavlíček
Produkce: Miroslav Vitvar
Vedoucí výrobního štábu: Zdeněk Mahdal
Režie: Jiří Balcárek
České znění ve studiu Pro-Time vyrobila Tvůrčí skupina Josefa Petráska v roce 2015
Naposledy upravil(a) Olda808 dne 01 dub 2018 12:51, celkem upraveno 1 x.
elbrambo2812

Re: Ladíme 2 / Pitch Perfect 2

Příspěvek od elbrambo2812 »

Celkem dobrý, akorát mě štve, že není na Jessim Radek Hoppe + kde je Aubrey, ta se tam taky objevila. Lucka Vondráčková asi na ní ale nebude, což?
---------------------------------------
Jo a u p. Jitky Ježkové máš napsáno - JItka - prosím, oprav, dík.
Olda808
Příspěvky: 1039
Registrován: 19 srp 2009 23:08

Re: Ladíme 2 / Pitch Perfect 2

Příspěvek od Olda808 »

Toho Hoppeho je škoda a mně teda chybí i Slavíková, přestože Slováčková je její dvorní a je dobrá, tak přeci jen, když ji nadabovala v 1, tak mohla i zde. Navíc se mi na ni v této roli hodila. Že se nebude konat Vondráčková bylo jasné, ale mohli Annu Camp dát radši Sochorové, když už. A naprostý průser je Hájek na Snoopa!
Naposledy upravil(a) Olda808 dne 01 dub 2018 12:50, celkem upraveno 1 x.
elbrambo2812

Re: Ladíme 2 / Pitch Perfect 2

Příspěvek od elbrambo2812 »

Tak Oldřich Hajlich tam daboval asi 10 postav :) což mě hrozně vadilo, ale na Jesseho zas nebyl špatnej. No kdo mě se tam nejvíc nelíbil? : Dana Pešková na Aubrey. To bylo příšerný!
Jinak se mi dabing líbil a nic jinýho k tomu říct nemůžu.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“