Kathryn Morris

Moderátor: ReDabér

Uživatelský avatar
Sagres
Příspěvky: 2941
Registrován: 31 pro 2010 11:07
Bydliště: Holoubkov

Re: Kathryn Morris

Příspěvek od Sagres »

A je možné starat se o laskavě hlavně o "své" profily? Tento profil sis musel vehementně převzít a za ten měsíc, co ho už máš ve svých državách jsi nebyl schopný cokoliv doplnit. To mohl klidně zůstat původnímu majiteli, tak tu laskavě nepruď druhé, když máš sám máslo na hlavě. Já Tebe budu už absolutně ve všem ignorovat, DF je bohužel plné všemožných exotů, ale ty jsi zde jejich král. :) A já si nehodlám kazit náladu a den podobnými lidmi jako jsi Ty. A nechodím sem, abych tu četl Tvoje věčně prudící příspěvky.
Naposledy upravil(a) Sagres dne 27 úno 2016 22:53, celkem upraveno 2 x.
Nejoblíbenější dabérky: Monika Žáková - Simona Vrbická - Lucie Benešová - Sylva Sequensová - Naďa Konvalinková - Jitka Sedláčková - Eva Horká - Zora Bösserlová - Helga Čočková
Zlatý dabing z éry ČST
Uživatelský avatar
Mark LS
Příspěvky: 14373
Registrován: 29 čer 2013 22:08

Re: Kathryn Morris

Příspěvek od Mark LS »

Jak sis možná všiml (nebo spíš nevšiml, u tebe se už nedivím ničemu) tak své převzaté profily aktualizuju postupně, dnes to byl například James Remar, kterého jsem aktualizoval KOMPLETNĚ (čehož ty nejsi schopný absolutně u žádného svého profilu :D), k tomuto profilu dojdu až za pár dní... :roll:
Uživatelský avatar
ReDabér
Globální moderátor
Příspěvky: 5669
Registrován: 25 bře 2008 16:23
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Kathryn Morris

Příspěvek od ReDabér »

Sagres píše:A je možné starat se o laskavě hlavně o "své" profily? Tento profil sis musel vehementně převzít a za ten měsíc, co ho už máš ve svých državách jsi nebyl schopný cokoliv doplnit. To mohl klidně zůstat původnímu majiteli, tak tu laskavě nepruď druhé, když máš sám máslo na hlavě. Já Tebe budu už absolutně ve všem ignorovat, DF je bohužel plné všemožných exotů, ale ty jsi zde jejich král. :) A já si nehodlám kazit náladu a den podobnými lidmi jako jsi Ty. A nechodím sem, abych tu četl Tvoje věčně prudící příspěvky.
Ono, když máš více profilů a chceš na nich poctivě zapracovat, tak si práci prostě do více dnů rozložíš. Kdybys byl všímavější, tak víš, že Mark si nakonec upraví všechny profily, což se o tobě v žádném případě říct nedá. Kdybys radši stejný čas, který věnuješ psaní tohoto příspěvku, věnoval úpravě profilu Violy Davis, byli by všichni spokojenější. Navážet se tady do práce někoho, kdo systematicky opravuje převzaté profily, a své ignorovat je docela trapné :roll:
Uživatelský avatar
ReDabér
Globální moderátor
Příspěvky: 5669
Registrován: 25 bře 2008 16:23
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Kathryn Morris

Příspěvek od ReDabér »

Dagmar Čárová (Kosti a skalp)
Odpovědět

Zpět na „M“