Vzpomínka na budoucnost / Záblesk budoucnosti / FlashForward

Pokračování příště

Moderátor: Michaela2

Odpovědět
Uživatelský avatar
filip
Globální moderátor
Příspěvky: 9277
Registrován: 29 lis 2011 06:48

Vzpomínka na budoucnost / Záblesk budoucnosti / FlashForward

Příspěvek od filip »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | FDB

1.DABING: AXN (jako Vzpomínka na budoucnost)

V českém znění: Lumír Olšovský - Joseph Fiennes (Agent Mark Benford), Petra Tišnovská - Sonya Walger (Dr. Olivia Benfordová), Pavel Vondrák - John Cho (Agent Demetri Noh), Filip Švarc - Zachary Knighton (Dr. Bryce Varley), Zdeněk Hruška - Courtney B. Vance (Agent Stanford Wedeck), René Slováčková - Christine Woods (Agentka Janis Hawková), Jitka Moučková - Peyton List (Nicole Kirbyová), Martin Sobotka - Jack Davenport (Lloyd Simcoe)

Dále v českém znění: Jan Szymik - Brian F. O'Byrne (Aaron Stark) + Michael Massee (Dyson Frost / D. Gibbons), Jitka Moučková - Genevieve Cortese (Tracy Starková) + Hannah Marks (Annabelle Camposová), Michal Michálek - Dominic Monaghan (Simon Campos), Zuzana Skalická - Lynn Whitfield (Anastasia Markhamová), Jakub Wehrenberg - Lee Thompson Young (Al Gough), Simona Postlerová - Barbara Williams (Senátorka Joyce Clementová), Petra Jindrová - Shohreh Aghdashloo (Nhadra Udaya), Drahomíra Kočová - Kim Dickens (Kate Starková) + Paula Newsome (Dr. Callie Langerová), Petr Gelnar - Michael Ealy (Marshall Vogel) + Jake Johnson (Powell), Nikola Votočková - Rachel Roberts (Alda Hertzogová) + Yûko Takeuchi (Keiko Arahida), Viktorie Taberyová / Kristýna Valová - Lennon Wynn (Charlie Benfordová), Bohuslav Kalva - Barry Shabaka Henley (Agent Shelly Vreede), Šárka Vondrová - Gabrielle Union (Zoey Andata), Ludvík Král - James Callis (Gabriel McDow), Pavel Vondra - Callum Keith Rennie (Jeff Slingerland) + Peter Coyote (prezident Dave Segovia), Regina Řandová - Alex Kingston (Fiona Banksová), Zbyšek Horák / Bohuslav Kalva - Ricky Jay (Ted Flosso), Libor Bouček - Patrick J. Adams (Ed), Jana Páleníčková - Elizabeth Rodriguez (Ingrid Alvarezová), Lucie Svobodová - Jessica Tuck (agentka Levyová), Zbyšek Horák - James Cosmo (Phillip) + James Remar (James Ermine), Marek Libert - Owiso Odera (Abdi Khalif), Otto Rošetzký - Rafael Petardi (agent Danforth Crowley), Ivo Novák - Vinicius Machado (Emil Guterriez), Milan Slepička - Geoffrey Owens (Dr. Julian Ebbing), Vlasta Žehrová - Lee Garlington (Carlene), Marek Holý - Ravi Kapoor (Malik), Michal Holán - Dominic Rains (Kahmir DeJean), Jiří Köhler - Ryan Wynott (Dylan Simcoe), Zbyšek Horák

Překlad: Šárka Bartesová, Lucie Ďásková
Dialogy: Pavel Vondrák
Produkce: Galina Šustová, Adam Cingroš, Marek Hrazdil
Zvuk: Guillermo Teillier, Petr Kapeller
Režie: Michal Michálek
Pro AXN vyrobilo Studio Virtual® - 2009 / 2010


2. DABING Prima (jako Záblesk budoucnosti)

V českém znění: Lukáš Vaculík - Joseph Fiennes (Agent Mark Benford), Saša Rašilov - John Cho (Agent Demetri Noh), Ondřej Brzobohatý - Zachary Knighton (Dr. Bryce Varley), Lucie Benešová - Sonya Walger (Dr. Olivia Benfordová), Ivan Jiřík - Brian F. O'Byrne (Aaron Stark), Andrea Elsnerová - Christine Woods (Agentka Janis Hawková), Irena Máchová - Peyton List (Nicole Kirbyová), Libor Hruška - Courtney B. Vance (Agent Stanford Wedeck), Zbyšek Horák - Jack Davenport (Lloyd Simcoe)

Dále v českém znění: Irena Máchová - Alex Kingston (Fiona Banksová) + Gabrielle Union (Zoey Andata), Petr Lněnička - Dominic Monaghan (Simon Campos), Petr Gelnar - Lee Thompson Young (Al Gough) + Jake Johnson (Powell) + Michael Ealy (Marshall Vogel + titulky), Anna Remková - Rachel Roberts (Alda Hertzogová), Vladimír Čech - Barry Shabaka Henley (Agent Shelly Vreede), Gustav Bubník - Michael Massee (Dyson Frost / D. Gibbons) + Alan Ruck (Tomasi), Petra Tišnovská - Kim Dickens (Kate Starková) + Paula Newsome (Dr. Callie Langerová), Martin Stropnický - Callum Keith Rennie (Jeff Slingerland), Marek Holý - James Callis (Gabriel McDow), Jan Vlasák - Peter Coyote (prezident Dave Segovia), Otakar Brousek ml. - James Remar (James Ermine) + Sean O'Bryan (otec Seabury), Radka Přibyslavská - Jessica Tuck (agentka Levyová), Jarmila Švehlová - Shohreh Aghdashloo (Nhadra Udaya), Pavel Šrom - Thomas Kretschmann (Stefan Krieger), Stanislav Lehký - Anthony Azizi (Samad) + Ivar Brogger (Paul Becker), Ivan Jiřík - James Frain (Gordon Myhill) a další

Překlad: Petr Finkous, Petr Andrle
Dialogy: Radka Přibyslavská
Zvuk: Jaroslav Kosán
Produkce: Markéta Stegbauerová
Vedoucí výroby: Jana Janoušková
Vedoucí dramaturg: Olga Potužáková
Šéfproducent: Jaroslav Richtr
Režie: Vladimír Žďánský
Pro FTV Prima vyrobilo S Pro Alfa - 2012
Naposledy upravil(a) filip dne 08 kvě 2020 12:33, celkem upraveno 14 x.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Uživatelský avatar
jackb
Globální moderátor
Příspěvky: 3354
Registrován: 25 kvě 2008 11:14

Re: Vzpomínka na budoucnost / FlashForward

Příspěvek od jackb »

Tak nejvíc mi tam vadí Pavel Vondrák, kterej má podle mě naprosto nesympatickej hlas. A co se zbytku týče tak jediný, kdo by nemusel být špatný je Lumír Olšovský. Obsazení Moučkový, Slováčkový a Švarce, které můžu slyšet v každém seriálu, který si odpoledně pustím se mi taky nelíbí a omyl v podobě Martina Sobotky nebudu komentovat :roll:
Uživatelský avatar
Slipio
Příspěvky: 881
Registrován: 18 srp 2008 10:01

Re: Vzpomínka na budoucnost / FlashForward

Příspěvek od Slipio »

AXN blog:
Seriál FlashForward - Vzpomínka na budoucnost štartuje na stanici AXN už 16. novembra.Bude vysielaný každý pondelok o 21:00
Uživatelský avatar
Brocc
Příspěvky: 1318
Registrován: 24 úno 2009 18:38
Bydliště: Českomoravská Divočina....

Re: Vzpomínka na budoucnost / FlashForward

Příspěvek od Brocc »

po zhlédnutí prvního dílu u mě zavládlo velké zklamání a to i při tom, že jsem od toho bůhvíco nečekal... u mě velmi špatné... ženské postavy jsou obsazeny celkem dobře, naproti tomu ty mužské jsou imho úplně vedle... hodně jsem byl zklamán i Lumírem Olšovský a Janem Szymikem u kterých jsem si myslel, že je to v rámci možností dobrá volba, ale nelíbil se mi ani jeden... Zdeněk Hruška jako Wedeck je vedle, jak ta jedle, přišlo mi, že ta postava je úplně jiná... upřímně doufám v budoucí vysílání na jiné stanici a předabování.... :roll:
Uživatelský avatar
Markus
Senior admin
Příspěvky: 3323
Registrován: 22 bře 2008 17:04
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: Vzpomínka na budoucnost / FlashForward

Příspěvek od Markus »

Doplnil jsem Jakuba Wehrenberga na Alovi...

No jak to říct, abych se nedotkl nikoho. :-? Ten dabing je IMHO jeden velký omyl. Tak špatně obsazené hlavní role nepamatuju už hooodně dlouho. Jak říkal Brocc, herečky jsou ještě v pohodě, ale herci... ufff. Pro mě úplně nejhorší volby jsou Martin Sobotka, Pavel Vondrák, Zdeněk Hruška a Jakub Wehrenberg. Martin Sobotka se snaží mluvit hluboko, ale prostě je barvou hlasu na míle daleko. Pavel Vondrák je jeden z mála dabérů, kterého na hlavní roli ve většině případů prostě nedokážu přijmout. Třeba v Heuréce ujde, to uznávám, ale drsňácký agent? Ani omylem. Zdeněk Hruška má moc mladý hlas a o Jakubu Wehrenbergovi platí zhruba to samé, co jsem řekl o Pavlu Vondrákovi, plus umocněno dabingem černocha. Lumír Olšovský ujde, ale Martin Zounar by byl stokrát lepší. Jan Szymik se mi vcelku zamlouvá.

Dnes se na světlo světa dostaly dvě novinky, které měly společný jeden faktor a přeci jsou svými protiklady. Terminator Salvation vs. FlashForward. Tvůrci Terminatora až na dva herce ignorovali spjatá spojením stejně jako tvůrci FlashForwardu. Jenomže tam, kde v Terminatorovi vybrali dle mého názoru dabéry, kteří se k daným hercům ve filmu hodí, tak u tohoto seriálu si to prostě nemyslím.

O to víc mě mrzí, že je to letošní seriálová novinka, která mně jako fandovi Ztracených učarovala asi nejvíce. Tohle se prostě nepovedlo. Nikomu konkrétně vinu nedávám, protože jednoduše nevím, jak to u tohoto seriálu probíhalo. Ale ono je ve výsledku jedno, jestli za to může režisér, producent a nebo ti Američané, co byli zmíněni v "čekacím" topicu. Nerad to říkám, ale tenhle seriálový dabing se u mě řadí k největším zklamáním letošního roku vedle Angela a především Dollhouse. :(

Jak už tu padlo, tento seriál by si určitě zasloužil dabing nový a lepší...

P.S. A že si Martin Sobotka stihl nadabovat i nějakou tu vedlejší roli ani nemíním komentovat. U rozpočtů AXN běžná praxe... :roll:
Obrázek
Petr Novak
Příspěvky: 449
Registrován: 29 kvě 2008 18:02

Re: Vzpomínka na budoucnost / FlashForward

Příspěvek od Petr Novak »

Já nevím, co má Markus proti Pavlu Vondrákovi. Podle mě je to IMHO doposud nejlepší volba na Johna Cho a doufám, že bude jeho spjatým dabérem. Ale možná jsem trochu zaujatý, protože hlas Pavla Vondráka se mi líbí a myslím si, že má před sebou dobrou dabingovou budoucnost.
Jinak ale souhlasím, že se ten dabing příliš nepovedl.
Uživatelský avatar
Brocc
Příspěvky: 1318
Registrován: 24 úno 2009 18:38
Bydliště: Českomoravská Divočina....

Re: Vzpomínka na budoucnost / FlashForward

Příspěvek od Brocc »

Petr Novak píše:Já nevím, co má Markus proti Pavlu Vondrákovi. Podle mě je to IMHO doposud nejlepší volba na Johna Cho a doufám, že bude jeho spjatým dabérem. Ale možná jsem trochu zaujatý, protože hlas Pavla Vondráka se mi líbí a myslím si, že má před sebou dobrou dabingovou budoucnost.
Jinak ale souhlasím, že se ten dabing příliš nepovedl.
např podle mě je to zatím imho nejhorší volba na Johna Cho... v tomto se nikdy neshodneme, od toho jsou tu ankety.... ;)
Uživatelský avatar
Markus
Senior admin
Příspěvky: 3323
Registrován: 22 bře 2008 17:04
Bydliště: Most
Kontaktovat uživatele:

Re: Vzpomínka na budoucnost / FlashForward

Příspěvek od Markus »

Petr Novak píše:Já nevím, co má Markus proti Pavlu Vondrákovi.
Klidně se mě můžeš zeptat přímo, to se nestyď. ;) Osobně proti němu nemám vůbec nic a jsou role (povětšinou vedlejší), kde mi nevadí, viz. ta Heuréka. Ale na Johna Cho by mi ve výsledku přišel lepší snad každý z předchozích dabérů tohoto herce, včetně pana režiséra Michálka, který ho také daboval. Pavel Vondrák mi jednoduše přijde úplně mimo, s tím se nedá nic dělat.. :|
Obrázek
Petr Novak
Příspěvky: 449
Registrován: 29 kvě 2008 18:02

Re: Vzpomínka na budoucnost / FlashForward

Příspěvek od Petr Novak »

Brocc píše:např podle mě je to zatím imho nejhorší volba na Johna Cho... v tomto se nikdy neshodneme, od toho jsou tu ankety.... ;)
No, jenže Pavel Vondrák v té anketě není. Navíc, ta už běží od července. Ale překvapuje mě, kolik lidí v té anketě volilo Michala Holána, který je zase podle mě tím nejhorším, kdo dosud Johna Cho mluvil. To už na něm raději uslyším Maxiána, i když ani to není nejšťastnější volba. Bohužel, dosud mi žádný z těch dabérů, kteří Johna Cho mluvii, k němu nesedl. Pavel Vondrák je první, u kterého nemám pocit, že se režisér přehmátl. Je možné, že by se na Johna Cho dali najít i lepší, ale určitě to není ani jeden z těch, kteří ho doposud dabovali. Toť můj názor.
DavePave
Příspěvky: 1004
Registrován: 26 čer 2009 15:14
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Re: Vzpomínka na budoucnost / FlashForward

Příspěvek od DavePave »

Sto lidí, sto chutí... mě se nejvíc rozhodně zamlouvá dvojice Maxián-Holán, Pavel Vondrák mi sedí opravdu na málokoho. Abych se vyjádřil k dabingu seriálu, upřímně jsem čekal větší tragédii. Asi u všech dabérů bych řekl něco typu "Bylo to celkem dobré, ale ten a ten by se mi líbil víc".
Odpovědět

Zpět na „Seriály“