Buchty a klobásy / Sausage Party

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

IRONHIDE
Příspěvky: 96
Registrován: 05 led 2011 16:00

Re: Buchty a klobásy / Sausage Party

Příspěvek od IRONHIDE »

dneska sem to zhledl paradni preklad a dabing
Robin.vesely
Příspěvky: 3
Registrován: 18 lis 2016 14:37

Re: Buchty a klobásy / Sausage Party

Příspěvek od Robin.vesely »

Film je fakt boží, obzvláště s CZ dabingem. Paní Hurychová je fakt třída :D . Ale stejně je nejvíc vtipné, že nejdříve ten CZ dabing vyšel v Americe 8. listopadu 2016 na Blu-ray a DVD a u nás vyjde až 18. ledna 2016 :D :-:
Uživatelský avatar
KOMZA
Příspěvky: 2638
Registrován: 12 led 2015 19:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Buchty a klobásy / Sausage Party

Příspěvek od KOMZA »

Tak tohle bylo něco neskutečného! :D
Byl to pro mě zážitek film sledovat a poslouchat dabing, paní Hurychová odvedla výbornou práci a z celého toho dabingu opravdu srší nadšení, které tomu ještě víc přidává! Také samozřejmě chválím překlad! :-:
Podle nadšených ovací na Hořčici v podání Pavla Vondry jsem nečekala, že je jeho role až takhle malá, ale musím dát všem za pravdu, opravdu válí a já mám asi favorita na cenu FF! :D
Skoro celý film (a obzvlášť na konci) jsem si říkala něco ve smyslu "Na co se to sakra koukám?!" a myslím, že dabéři si asi museli klást podobnou otázku při dabování! :D
V každém případě se činí opravdu všichni, Marek Libert je skvělý, stejně tak i Vojtěch Hájek nebo Jiří Krejčí. Já osobně musím vyzdvihnout Irenu Máchovou, ta se mi opravdu hodně líbila! Ale to bych tu musela vážně vypsat všechny, protože za tohle si zaslouží potlesk všichni, jenže to by to bylo nadlouho ;)
K dokonalosti mi chybí jen přezpívaná úvodní píseň, to by byla taková třešnička na dortu, ale tak nemůžu mít všechno... :)
Jak říkám, asi mám dvě nominace na cenu FF! :)
Odpovědět

Zpět na „Filmy“