Pokémon / Pocket Monsters

Pokračování příště

Moderátor: Michaela2

Odpovědět
stepanekfilip
Příspěvky: 2
Registrován: 06 lis 2016 13:11

Re: Pokémon / Pocket Monsters

Příspěvek od stepanekfilip »

Petr Novak píše:No, právě že Barrandov už poslední dobou na dětské pořady kašle. Naopak Smíchov teď dětské pásmo ještě posílil, takže bych si spíš vsadil tam.
To je pravda, na Smíchov jsem úplně zapomněl. Už dříve jsem si všiml, že tam dávali i více pohádek, co předtím dával Barrandov, tak je to teoreticky možné.
Petr Novak
Příspěvky: 449
Registrován: 29 kvě 2008 18:02

Re: Pokémon / Pocket Monsters

Příspěvek od Petr Novak »

Děkuji, doplněno.
Upřímně, mám trošku výhrady vůči tomu Gelnarovi na Lysandra. To je podle mě role, která chce hodně hluboký hlas a ten Gelnar prostě nemá. Osobně si myslím, že by to byla dokonalá role pro Zbyška Horáka, kterého v tom Lysandrovi tak nějak slyším. Ale těžko hodnotit, když jsem to neviděl, třeba budu příjemně překvapený. A taky ten Jan Battěk na Alaina mi nějak nesedne. Nemyslím, že je to role pro dětského dabéra, ale uvidíme. Naopak oceňuji nasazení některých méně oposlouchaných hlasů, jako je Viktor Dvořák nebo Vanda Konečná a konec konců i Roman Hájek už není poslední dobou zas tak moc slyšet.
maty93
Příspěvky: 191
Registrován: 21 úno 2012 15:07

Re: Pokémon / Pocket Monsters

Příspěvek od maty93 »

Tak jsem to taky konečně viděl. K 17. sérii:
Eva Spoustová (Jessie - díly 1 až 8)
Radka Stupková (Jessie - od dílu 9)
Michal Michálek (James)
Marek Libert (Meowth)
Uživatelský avatar
Terrano
Příspěvky: 64
Registrován: 11 kvě 2008 10:21
Kontaktovat uživatele:

Re: Pokémon / Pocket Monsters

Příspěvek od Terrano »

Jack_6428 píše:Stačí trochu číst. Netflix... případně známá úložiště. V TV... možná časem.
Od kdy je na Netflixu český dabing?! :shock:
Když už, tak nějaký už starý hotový dabing bych možná ještě čekal, ale ty nové série v TV ještě nebyly. To ten dabing byl vyroben přímo pro Netflix nebo co?
Tak či tak netušil jsem, že je na Netflixu dabing... u většiny seriálů bych nečekal ani titulky. To ten Netflix u nás už funguje tak dlouho, že se to tak rozjelo s češtinou?

Jinak, jak vidím, zase přeskočili sérii... nevidím tu info o 16. sérii. Jako by nestačilo, že chybí série 5.-9.
I ten nejhorší dabing je pro mě lepší než titulky!
Uživatelský avatar
Jack_6428
Příspěvky: 1699
Registrován: 03 pro 2008 23:58
Bydliště: V rozvodech kabelových sítí ČR

Re: Pokémon / Pocket Monsters

Příspěvek od Jack_6428 »

No funguje tu už asi rok. Pořadů s buď titulky (většina) nebo dabingem (menšina) je tam už dohromady pomalu 100. A je možné, že ten dabing je přímo pro ně, ale to je zatím spekulace.
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
Petr Novak
Příspěvky: 449
Registrován: 29 kvě 2008 18:02

Re: Pokémon / Pocket Monsters

Příspěvek od Petr Novak »

Tohle se tu už řešilo. Dabing zadává přímo TPCI (The Pokémon Company International). Smůla je, že pak už nějak neřeší, jestli se dabing někde objeví. Ale to je nakonec jejich věc. Když se jim vyplatí, dělat dabingy do šuplíku...
Ostatně, nedivil bych se, kdyby se už pracovalo na dabingu 20. série.
Petr Novak
Příspěvky: 449
Registrován: 29 kvě 2008 18:02

Re: Pokémon / Pocket Monsters

Příspěvek od Petr Novak »

Doplněno. Akorát jsem opravil Sarah Natochenny na Riku Matsumoto a změnil transkripci u Megumi Hayashibara, ať je to jednotné.

Škoda, že na Ashe pořád zůstává Jan Škvor. Nic proti němu jako dabérovi, ale přijde mě, že Ashe dělá prostě moc starého. A taky mě zarazila Páleníčková na Misty. Chápu, že Spoustová je asi stále (nejspíš nejen) na Barrandově persona non-grata, ale i tak se podle mě dala vybrat lepší dabérka. No co už, teď už to stejně nezměníme.
PavelBartos
Příspěvky: 142
Registrován: 20 dub 2012 01:08

Re: Pokémon / Pocket Monsters

Příspěvek od PavelBartos »

Též mne to překvapilo, paní Spoustová nejen že je nejlepší, ale též Misty dabovala pokud vím vždy ona, i když se dabing dělal v jiném studiu, ovšem Pokémony nesleduji už dávno, mohu se tedy plést. Jak velká je role Misty v této řadě, bude epizodní nebo jedna z hlavních? Jestli se jen mihne, tak se to dá celkem ještě pochopit, v opačném případě je to velice divné.
scoby
Příspěvky: 11
Registrován: 12 bře 2013 08:03

Re: Pokémon / Pocket Monsters

Příspěvek od scoby »

Nikde jsem sérii zatím nenašel, ani na Netflixu není, snad to tedy někde časem uvedou a nedopadne to jako se šestnáctou sérií...
patrik1177
Příspěvky: 44
Registrován: 15 zář 2015 10:12

Re: Pokémon / Pocket Monsters

Příspěvek od patrik1177 »

No je fajn, že český dabing má i Sun & Moon. Teď ještě doufat, že dabing neskončí v šuplíku.
PavelBartos píše:Též mne to překvapilo, paní Spoustová nejen že je nejlepší, ale též Misty dabovala pokud vím vždy ona, i když se dabing dělal v jiném studiu, ovšem Pokémony nesleduji už dávno, mohu se tedy plést. Jak velká je role Misty v této řadě, bude epizodní nebo jedna z hlavních? Jestli se jen mihne, tak se to dá celkem ještě pochopit, v opačném případě je to velice divné.
Misty i Brock se objeví pouze jako vedlejší role ve 2 epizodách.
scoby píše:Nikde jsem sérii zatím nenašel, ani na Netflixu není, snad to tedy někde časem uvedou a nedopadne to jako se šestnáctou sérií...
20. sérii ještě ani nedovysílali v USA. Pokud si dobře vzpomínám, tak 17. a 18. sérii na Netflix přidali 1.2.2016 a 19. sérii 1.4.2017. Takže teoreticky by se 20. série mohla na Netflixu objevit v 1. polovině roku.
Odpovědět

Zpět na „Seriály“