Mumie (2017) - trailer

Vše ostatní v televizi, rádiu ...
richardda
Příspěvky: 1107
Registrován: 07 zář 2016 13:18

Re: Mumie (2017) - trailer

Příspěvek od richardda »

Ja osobne bych na Crowea prijal jedine Libora Hrusku. Ale to je fuk, protoze jestli tady uz KONECNE bude kombinace BUBNIK - CRUISE tak klidne at si Crowea dabuje i pan Brousek. Ktery je jinak podle mne skvela volba misto Jiriho Schwarze. A pevne verim, ze kdyz uz se konecne prolomi bariera VONDRA - CRUISE tak uz bude Gustav Bubnik opet jedinou moznou dabingovou volbou! A doufam, ze to nenadaboval jen pro trailer, ale opravdu tomu tak bude i ve filmu samotnem. :-:
NOVA, jedině ona.
therak
Příspěvky: 131
Registrován: 08 lis 2010 20:49

Re: Mumie (2017) - trailer

Příspěvek od therak »

Tak ono podle upoutávky je slyšet, že pan Brousek položil hlas nízko, velice nízko. Určitě si jsou tedy tvůrci vědomi, že přerozeným projevem je Brousek Croweovi velmi vzdálen. Navíc, zde jeho role může být vedlejší, ale přece bude mít samostatný film jako doktor Jekyll. Absence Schwarze je veliká škoda. Toto spojení je jako Stallone a Rímský nebo Willis a Pyško. Prostě když na Primě slyším jeho komentáře vidím Gladiátora.

Pana Bubníka na Cruise po dlouhé době (snad od Valkýry) beru jako příjemné zpestření. Dnes už nedělám rozdíl mezi ním a Vondrou. Bubníka mám totiž spojeného s jeho mladšími rolemi (na které by se Vondra naopak vůbec nehodil). Přechod z Mission Impossible 2 na MI3 byl drastický, čím je Cruise starší, tím na něj Vondra pasuje víc. Bubník se poslední dobou ignoroval kvůli studiu a to si myslím je hlavní problém. Z upoutávky je ale slyšet, že i Bubník "zmužněl", už nemá ten floutkovský hlas. Hlasově je zde Cruisovi velmi blízko.

Jak už jsem psal, kinodabing je příjemné překvapení. Kdyby měly být titulky, tak bych zvažoval, jestli jít do kina. Kdyby do dabingu obsadili Vondru, tak bych také váhal, jestli dát 130Kč za lístek. Pokud zde ale Bubník opravdu bude dabovat, tak do kina zajdu. Stále ale doufám ve změnu na ostatních rolích.
elbrambo2812

Re: Mumie (2017) - trailer

Příspěvek od elbrambo2812 »

Odpovědět

Zpět na „Reklamy, spoty, trailery ...“