Mužský starý hlas - jemný, pohádkový, dědečkovský

beatman
Příspěvky: 139
Registrován: 14 bře 2013 15:40

Re: Mužský starý hlas - jemný, pohádkový, dědečkovský

Příspěvek od beatman »

snad to není příliš of topic, ale Oldřich vlach loni načetl vcelku nemalý part v audioknize bílá voda, samotného mě právě překvapilo, v jaké formě jeho hlas stále je. Otázkou však zůstává, jeslti by se cítil na dabing.
Uživatelský avatar
Pálkman
Moderátor
Příspěvky: 941
Registrován: 02 led 2010 23:05

Re: Mužský starý hlas - jemný, pohádkový, dědečkovský

Příspěvek od Pálkman »

Další dabéři (kromě zmíněných) jsou dle mě: Jan Vágner, Jiří Prager, Jiří Knot, Zdeněk Maryška, Karel Gult, Karel Heřmánek, Miloš Vávra.
Z brněnských dabérů Jaroslav Kuneš a Jan Hyhlík - toho jsem si nejvíc oblíbil při poslouchání audioknih Harry Potter 3.-7. díl (1. načetl J. Lábus, 2. P. Zedníček), všechny díly se dají najít na na YouTube.

Podobně jako Oldřich Vlach se kvůli zhoršení zdraví už dabingu nevěnuje Alfred Strejček, který je bohužel na inv. vozíku. Ten má též příjemný hlas, možná by ještě mohl načíst nějaké audio, dokument či třeba dělat vypravěče, speakra apod..
TOP: O. Brous., F. F., V. Bedr., P. Han., B. Rös., J. Zavř., J. Schán., V. Brab., S. Fiš., P. Pel., V. Post., P. Ol., J. Plachý, B. Šv., V. a M. Dlouhý, L. Mrk., J. Schw., L. Hruš., J. Med., A. Pyš., J. Šť., J. Prag., H. Fried., S. Post., T. Med., K. Špr.
kubajakub876
Příspěvky: 47
Registrován: 10 dub 2021 11:45

Re: Mužský starý hlas - jemný, pohádkový, dědečkovský

Příspěvek od kubajakub876 »

Kdyby ještě žil, tak by byla dobrá volba Karel Richter.
V. Příhodová T.Taberyová I.Korolová J.Moučková J.Mařasová K.Lojdová K.Peřinová M.Chytilová, K.Nováková, L. Vondráčková
M. Libert P.Vondra M.Holán O.Hajlich M.Holý P.Neskusil P.Tesař L.Cigánek B.Tůma I.Hrbáč M.Stránský P.Soukup J.Prager L.Hruška
Z.Štěpán
Odpovědět

Zpět na „Otázky a odpovědi“