Rumový bulvár / Boulevard du rhum

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Odpovědět
cenda
Příspěvky: 743
Registrován: 04 čer 2011 13:30
Bydliště: Zlínský kraj

Re: Rumový bulvár / Boulevard du rhum

Příspěvek od cenda »

Jenže ty žádný názor nemáš, ty jenom vršíš dojmy jeden na druhý a pak mezi nima kličkuješ, jak se ti to hodí. Názor je jedna věc, ale ten názor si musíš dokázat obhájit na základě argumentů. Několik lidí ti tady na základě skutečnosti dokazuje, proč je to vysílání spíš nemožné než možné, ale ty zas a znova vymyslíš další nereálnou pohádku o tom, proč to MUSÍ jít. Tady nejde o potlačování názorů, tady jde o to, že prostě svět tak, jak si ho představuješ nefunguje a neexistuje, protože vždycky narazí na nějakou překážku technickou, právní nebo administrativní. A udělat to tak, jak si to představuješ by znamenalo něco porušit. A jaká je tvoje odpověď na tohle? Caps lock a výkřiky do tmy, že to MUSÍ JÍT, ČT JE POVINNA a tak dále a tak dále. Zatím jsi neukázal jeden jediný zákon, který by to přikazoval, kterým by ČT něco porušovala, nenavrhnul jsi jeden jediný způsob, kterým by se to, co požaduješ mohlo podařit. Jen řveš a kopeš nožičkama. Pak sám přiznáš, že téhle tématice nerozumíš, ale na druhou stranu KAŽDÝ názor člověka, který tomu rozumí a říká ti, proč to nejde smeteš ze stolu dalšími a dalšími pohádkami. Dokonce nás tady ostouzíš, že s tím souhlasíme, nebo že se snad na tom podílíme, vlastně sám nevím, jak tvoje slova interpretovat. Když ale někdo upozorní mnohem smířlivější notou na to, že to děláš taky, tak se urážíš.
"Vy byste beze mě v tomhle státě ani hubu neotevřel"
richardda
Příspěvky: 1114
Registrován: 07 zář 2016 13:18

Re: Rumový bulvár / Boulevard du rhum

Příspěvek od richardda »

Vis ono je to hodne jednoduche rict, ze nemam nazor, ze vrsim dojmy (coz ano, muze tak vypadat, jenomze ty dojmy se mi pod vahou jinych dukazu zdaji zcela pravdepodobne) kdyz jsem tady v diskusi jediny, kdo si mysli, ze CT opravdu neudelala vse co mela. Ale nac to zas rozvadet, ze ano.

Chces po mne abych zakonem dokazal, ze CT neco musi. Tady bych si mel sednout a zacit studovat statut CT, nebo zakon o CT, nebo jaka norma tuto instituci zastituje. Na to zatim nemam cas, ale mam to v planu. Tudiz na ted mi klidne muzes tento argument vmest do tvare a ja nerikam, ze neni legitimni. Ale reknu neco jineho. Jsem hluboce presvedcen o tom, ze v tom "zakone" bude urcite i klauzule o tom jak ma CT nakladat se svym archivem. A vsadim boty, ze tam neni nic o tom, ze o nektere akvizice se ma pecovat a o jine ne. Tudiz i kdybych se mylil ve vsem co jsem napsal, vyvstava otazka, jak je mozne, ze cast archivu je za ta leta, dlouha leta, znicena, skartovana, znehodnocena, "zmizena" nebo jinak zdevalvovana a jina ne. A kdo urcil poradi priorit, ze to tak je. Pak taky je tady otazka, jak to, ze Licence mnoho neposkozenych a pouzitelnych dabingu nasel a pritom CT stejne zadala vyrobu dabingu novych. Verim, ze nemusim uvadet priklady, ale bylo by zajimave znat na tuhle otazku odpoved kompetentnich lidi.

S cim kategoricky nesouhlasim je to, ze bych tady nekoho ostouzel, dehonestoval nebo dokonce urazel. :nesouhlas: Tohle je naprosto ucelova interpretace. Ja vyslovil svuj usudek, na ktery mam snad pravo, a podle ktereho se mi jevi, ze vsichni v tehle diskuzi drzi stranu CT i kdyby rovnou ten dabing svevolne znicila. Bohuzel tak se mi to jevi. Takze na jedne strane nevis jak ma slova interpretovat, ale na druhe strane mas v tehle interpretaci docela jasno. Ze mne tady jiny uzivatel dle meho nazoru naprosto bezduvodne nazve lharem dokonce dezinformatorem, coz je docela silna kava, tak to je asi v poradku. :-?
NOVA, jedině ona.
Uživatelský avatar
bloom
Globální moderátor
Příspěvky: 6803
Registrován: 18 črc 2008 17:43

Re: Rumový bulvár / Boulevard du rhum

Příspěvek od bloom »

richardda píše: 27 úno 2024 10:02 Takze pokud zde prezentuju sve nazory a podotykam SLUSNE, tak jsem lhar a dokonce dezinformator :?:
Lžeš, protože vkládáš lidem do úset věci, které nikdy neřekli. Šíříš dezinformace, když tvrdíš, že ČT je povinna něco vysílat, ačkoliv vlastně nikde tato povinnost nikde ukotvená není.
richardda píše: 27 úno 2024 10:02 NICIM jsem Licence ani neurazel a ani neshazoval jeho praci
Licence píše, že první verzi z určitých důvodů vysílat není možné. Ty ale jím uvedené příčiny považuješ za liché, aniž bys přinesl jiné fakty podložené protiargumenty. Jeho snahu vysvětlit stanovisko výběru vysílaného dabingu tedy shazuješ.
richardda píše: 27 úno 2024 10:02 Zda se, ze pokud nekdo zastava opacny nazor jako ty, tak ti nezbyva nic jineho nez ukazat hrubou silu.
Nikdo nikomu neupírá právo diskutovat a v diskuzi vyjadřovat svůj názor. Nicméně s tebou se nejedná o diskuzi, protože jakékoliv argumenty nebereš v potaz. V tvém podání se zde nejedná o diskuzní fórum, ale o zeď nářků. Pokud někdo brečí na špatném hrobě jsi to Ty - možná by i pro tebe bylo lepší, kdybys napsal do ČT a zeptal se na tebou tolik vyžadované informace než tady donekonečna spamoval svou potřebou mít poslední slovo za každou cenu.

Nemám problém diskutovat za předpokladu relevantních argumentů, ale jak psali i ostatní, žádné argumenty nemáš. Toto fórum je hierearchicky řízené a úkolem moderátorů je mimo jiné také hlídat kvalitu diskuze. Pokud tu někdo účelově lže a nesprávně obviňuje ostatní uživatele z něčeho, co neprovedli, je nutné na to zareagovat.
beatman
Příspěvky: 141
Registrován: 14 bře 2013 15:40

Re: Rumový bulvár / Boulevard du rhum

Příspěvek od beatman »

Richarde, píšeš: "Tohle je naprosto ucelova interpretace. Ja vyslovil svuj usudek, na ktery mam snad pravo, a podle ktereho se mi jevi, ze vsichni v tehle diskuzi drzi stranu CT i kdyby rovnou ten dabing svevolne znicila. Bohuzel tak se mi to jevi. " Je mi líto, ale jeví se ti to dost mylně, navíc tyhle typické kecy o účelovosti, nárokování si práva na názor, byť se mnohdy nejedná o názor, ale o blábol, nepodloženou dojmologii, nebo rovnou bohapustou lež, si často vymiňují příznivci dezinformací, dezinterpretací, konspirací, jakési alternativní pravdy. ty si bohužel ukázkovým, skoro bych řekl přímo čítankovým příkladem nebo případem takového člověka. tvoje kolovrátkovité kňourání je opravdu úmorné. argument "tak moje příspěvky nečtiů, není úplně konstruktivní, pokud by tdy zazněl, protože pak by mi unikal kontext celé diskuse. Nejsem moderátor, vyjadřuju se na Df docela krátce, nemám příliš zásluh, jsa slepý jak dobře mířená patrona, ale za sebe, možná i za výše píščící uživatele tě prosím: DOST už s tím BLUDAŘENÍM! Opravdu by bylo záhodno ZKLIDNIT HORMON! Máš rád ty caps locky, třeba si to díky nim vezmeš k srdci. :-)
Uživatelský avatar
Pomajz
Příspěvky: 2954
Registrován: 01 led 2010 23:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Rumový bulvár / Boulevard du rhum

Příspěvek od Pomajz »

richardda píše: 27 úno 2024 07:48 Jak ale casem bylo POMAJZEM potvrzeno, existuje i neposkozeny zaznam a je jenom na snaze CT aby jej vyuzila, pokud by POMAJZ samozrejme svolil. POMAJZ pak napsal, ze CT odmita pouzit prepis z jineho nez filmoveho zaznamu.
Nikde jsem ale nepsal že by to byl nepoškozený záznam, kvalita odpovídá době nahrávky. Rok 1980-81 cca a podle toho taky ten záznam vypadá.
Myslíš že by ČT odvysílala zvuk z tak starého záznamu? V době kdy chtějí diváci slyšet kvalitní zvuk? V době HD?
Ono stačilo přečíst si tento příspěvek. A takhle bohužel uvažuje 99% diváků, možná víc.
- 9,67 GB (dohromady, 13 dílů)
- kvalita je úplně na píču, ale nic jiného není, v HD to nikdy nevysílali
- CZ jazyk
- originál verze, nahraná v roce 2009 přímo z TV, tehdy ještě DVB-T 1
RETROFILM
Odpovědět

Zpět na „Filmy“