Jsem fotogenický / Sono fotogenico

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Odpovědět
Uživatelský avatar
Roko
Admin
Příspěvky: 3232
Registrován: 09 srp 2009 11:39

Jsem fotogenický / Sono fotogenico

Příspěvek od Roko »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD

V českém znění: Jiří Prager - Renato Pozzetto (Antonio Barozzi), Miroslav Saic - Michel Galabru, Julien Guiomar (Del Giudice, producent; Carlo Simoni), Jitka Moučková - Edwige Fenech (Cinzia Pancaldi), Zbyšek Pantůček (titulky), Dalimil Klapka, Tomáš Juřička, Bohuslav Kalva, Tomáš Racek, Radek Hoppe, Lucie Svobodová, Jana Altmannová, Hana Krtičková, Marek Libert a další

Překlad: Ludmila Lamačová
Zvuk: Michal Vašica
Produkce: Helena Bendová
Dialogy a režie českého znění: Luboš Krtička
Vyrobila: pro KM records v DW agentuře Společnost 24snails, 2009
Naposledy upravil(a) palg dne 23 led 2014 15:51, celkem upraveno 3 x.
Uživatelský avatar
anderson
Příspěvky: 1695
Registrován: 16 črc 2009 20:05
Poznámka: UŽIVATEL BYL ZABANOVÁN

Re: Jsem fotogenický / Sono fotogenico

Příspěvek od anderson »

Pravdepodobne (po filme PODZEMNI PEVNOST) druhy DVD dabing vyrobeny priamo pre LEVNE KNIHY. Podla mojho nazoru zly preklad a zly dabing, pricom Klapka a Saic dabuju viacero dalsich okrajovych ale pre dej dolezitych postav.
Naposledy upravil(a) anderson dne 23 led 2010 00:00, celkem upraveno 1 x.
diawara89
Příspěvky: 87
Registrován: 10 dub 2009 23:39

Re: Jsem fotogenický / Sono fotogenico

Příspěvek od diawara89 »

Takže zase jednou one man show Miroslava Saice, to mi silně připomíná porevoluční časy prvních VHSek. Ještě že jsem to nekoupil. Jinak kromě těch dvou zmiňovaných filmů si Levne knihy udělaly vlastní dabing i pro Inspektora Popletu. I přesto, že existoval již starší dabing ČT. Přitom prakticky současně vydaly Operaci Bansaj, kde použily původní dabing. O tom, zda film Jsem fotogenický u nás běžel již před revolucí, ovšem nemám informace.
Uživatelský avatar
anderson
Příspěvky: 1695
Registrován: 16 črc 2009 20:05
Poznámka: UŽIVATEL BYL ZABANOVÁN

Re: Jsem fotogenický / Sono fotogenico

Příspěvek od anderson »

diawara89 píše:Takže zase jednou one man show Miroslava Saice, to mi silně připomíná porevoluční časy prvních VHSek. Ještě že jsem to nekoupil. Jinak kromě těch dvou zmiňovaných filmů si Levne knihy udělaly vlastní dabing i pro Inspektora Popletu. I přesto, že existoval již starší dabing ČT. Přitom prakticky současně vydaly Operaci Bansaj, kde použily původní dabing. O tom, zda film Jsem fotogenický u nás běžel již před revolucí, ovšem nemám informace.
Tak POPLETU som nastastie zasa ja nekupil, asi to bolo peklo ako aj tu. :mrgreen: Mozno by si mal zalozit temu a nahodit informacie. --- JSEM FOTOGENICKY u nas pred rokom 1989 urcite uvedeny nebol, ale porevolucne VHS alebo TV uvedenie nevylucujem.
pody80
Příspěvky: 86
Registrován: 16 črc 2009 15:36

Re: Jsem fotogenický / Sono fotogenico

Příspěvek od pody80 »

Nastrahy velkomesta som mal nahraty na VHS medzi prvymi filmami, tak ked som dnes narazil na toto, reku OK, mozno fajn komedia a mozno ze aj fajn je, no mal som tam iba tento dabing a bohuzial mi dabingy z prvych VHS nepripomina. Bohuzial je to typicky cesky dabing poslednych rokov, ak sa to da dabingom nazvat. Jedine tri veci, ktore maju daberi za ulohu je trafit sa do slov herca, pekne text precitat a stihnut samozrejme cely dabing za 2 hodiny. Ze vie niekto citat, by este nemalo automaticky znamenat, ze by mal byt daberom.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“