R.I.P.D. - URNA: Útvar rozhodně neživých agentů
Moderátor: ReDabér
R.I.P.D. - URNA: Útvar rozhodně neživých agentů
Info: IMDB | ČSFD | KB
DABING: Kino
V českém znění: Jiří Štěpnička - Jeff Bridges (Roy Pulsipher), Marek Libert - Ryan Reynolds (Nick Walker), Matěj Hádek - Kevin Bacon (Bobby Hayes), Jana Mařasová - Mary-Louise Parker (Prefektka), Anna Suchánková - Stephanie Szostak (Julia), Bohdan Tůma - Devin Ratray (Pulaski), Pavel Tesař - Robert Knepper (Stanley Nawlicki), Svatopluk Schuller - Larry Joe Campbell (Murphy), Vojtěch Hájek - Tobias Segel (Clement Smokewagon Perkins), Ludvík Král - Mike O'Malley (Elliot), Vladimír Kudla - James Hong (Jerry Chen), Petra Tišnovská - Marisa Miller (Opal Pavlenková), Regina Řandová - Chris Everett (policistka na evidenci), Tomáš Borůvka - John Burke (baseballový komentátor), Roman Hájek - Mike Judge (zatčený Tuhouš + titulky), Martina Bucková, Tomáš Hospodský, Petr Hrach, Kateřina Langerová, Martin Svejštil
Překlad: Petr Putna
Produkce: Evelyna Vrbová
Zvuk: Filip Mošner
Mix: Deluxe Denham
Dialogy a režie: Petr Sitár
Pro Universal Pictures vyrobila LS Productions - 2013
Naposledy upravil(a) filip dne 06 kvě 2020 20:45, celkem upraveno 37 x.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Re: R.I.P.D. - URNA: Útvar rozhodně neživých agentů
Marek Libert není špatná volba.. V Sejmi eso mi k Reynoldsovi docela seděl..
To je mi zase název filmu.
18.05.2008 – 07.05.2015
No, ale samotnej překlad toho názvu Rest in peace department není špatnej. Jen je ten českej název zbytečně dlouhej. Měli to pojmenovat U.R.N.A.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Taky nechápu proč je v českém názvu i originální verze a tudíž nesmyslně 2 zkratky. Napadá mně snad jedině požadavek tvůrců.
http://nalovustatistik.cz/ - Statistiky soutěžního pořadu Na lovu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
https://dabdb.cz/ - Nová databáze českého dabingu
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Re: R.I.P.D. - URNA: Útvar rozhodně neživých agentů / R.I.P.D.
Jana Mařasová je skvělá, jsem rád, že je pořád slyšet. Ale snad se Martiny Hudečkové dočkáme v RED 2.
Tak toto obsadenie sa mi vôbec nepaci. Zacinam byt alerficky na kinodabingy, lebo v nich vôbec nedodrzuju spjatych daberov. Snad raz vznikne poriadny redabing.
18.11.2009 - 28.12.2016
Janu Mařasovou mám jako dabérku ráda, ale na herečku mi nesedí, jelikož jsem zvyklá na Martinu Hudečkovou, a Jana Mařasové je absolutně někde jinde hlasově, no škoda, že nevyšla aspon Simona
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
ten Matěj Hádek se na Beacna nehodí