Žraločí tornádo 3 / Sharknado 3: Oh Hell No!
Moderátor: ReDabér
- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Žraločí tornádo 3 / Sharknado 3: Oh Hell No!
Info: IMDb | ČSFD | FDb
Související filmy: Žraločí tornádo, Žraločí tornádo 2, Žraločí tornádo 4, Žraločí tornádo 5, Žraločí tornádo 6
1. DABING (Universal Channel)
V českém znění: Pavel Vondra - Ian Ziering (Fin Shepard), Petra Tišnovská - Tara Reid (April Wexlerová), Marcel Vašinka - David Hasselhoff (Gilbert Grayson Shepard), Petr Gelnar - Marc Cuban (prezident Marcus Robbins), Lorenzo Lamas (seržant Rock), Petra Jindrová - Bo Derek (May Wexlerová), Hana Ševčíková, Vojtěch Hájek - Mark McGrath (Martin Brody), Kateřina Velebová - Cassandra Scerbo (Nova Clarková), Oldřich Hajlich - Frankie Muniz (Lucas Stevens), Luboš Ondráček - Michael Winslow (Brian 'Jonesy' Jones), Jan Maxián, Vladimír Kudla, Michal Holán, Pavel Šrom, Svatopluk Schuller a další
Režie: Jiří Sádek
Vyrobila: SDI Media
2015
2. DABING (Barrandov)
V českém znění: Pavel Vondra - Ian Ziering (Fin Shepard), Marika Šoposká - Cassandra Scerbo (Nova Clarková), Klára Sochorová - Tara Reid (April Wexlerová), Zdeněk Mahdal - David Hasselhoff (Gilbert Grayson Shepard), Klára Jandová - Ryan Newman (Claudia Shepardová), Radek Hoppe - Mark McGrath (Martin Brody), Regina Řandová - Bo Derek (May Wexlerová), Rudolf Kubík - Mark Cuban (prezident Marcus Robbins), Petra Tišnovská, Daniel Krejčík - Jack Griffo (Billy), Jakub Saic, Zbyšek Horák, Irena Máchová, Petr Burian - Frankie Muniz (Lucas Stevens), Ludvík Král - Lorenzo Lamas (seržant Rock) a další
Překlad: Jana Vávrová
Zvuk: Jiří Bartoš
Produkce: Kristýna Smetanová
Vedoucí výrobního štábu: Leoš Lanči
Dialogy a režie: Jiří Balcárek
České znění pro skupinu Barrandov vyrobila Médea Promotion Dabing, člen skupiny Médea Group v roce 2016.
Naposledy upravil(a) videofil dne 29 úno 2016 15:55, celkem upraveno 12 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Žraločí tornádo 3 / Sharknado 3: Oh Hell No!
Co mě nejvíc potěšilo, bylo po dlouhé době slyšet Marcela Vašinku na Hasselhoffa.
A taky mě mile překvapila cameo rolička Lorenzo Lamase.
A taky mě mile překvapila cameo rolička Lorenzo Lamase.