Most špiónů / Bridge of Spies
Moderátor: ReDabér
Most špiónů / Bridge of Spies
Info: IMDB | ČSFD | FDB
DABING: DVD
V českém znění: Jiří Dvořák - Tom Hanks (James B. Donovan), Václav Knop - Mark Rylance (Rudolf Abel), Petr Pospíchal - Mikhail Gorevoy (Ivan Schischkin), Libor Bouček - Austin Stowell (Francis Gary Powers), Vanda Károlyi - Amy Ryan (Mary Donovanová), Karel Richter - Dakin Matthews (soudce Byers), Petr Neskusil - Will Rogers (Frederick Pryor), Pavel Trávníček - Alan Alda (Thomas Watters Jr.), Rudolf Kubík, Marek Libert, Irena Máchová, Eva Miláčková-Vidman, Klára Nováková, Pavel Šrom, Libor Terš, Petra Tišnovská, Martin Kubačák, Anna Brousková, Lucie Furmanová, Vojtěch Hájek, Petra Hobzová, Michal Holán, Ivo Hrbáč, Ivan Jiřík, Bohuslav Kalva, Jan Köhler
Překlad: Anna Polanská
Produkce: Pavla Draxlerová
Zvuk: Petr Kočík
Mix: Deluxe Media
Režie: Petr Pospíchal
Pro 20th Century Fox vyrobilo Barrandov Studio - 2015
Naposledy upravil(a) filip dne 07 kvě 2020 14:54, celkem upraveno 6 x.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Re: Most špiónů / Bridge of Spies
No konecne som sa znova dockal spojenia Jiří Dvořák - Tom Hanks
Celkovo to obsadenie vyzera dost dobre.
Celkovo to obsadenie vyzera dost dobre.
18.11.2009 - 28.12.2016
No vypadá to dobře , ještě doufám že Trávníček - Alda
no, konečně, taky jsem rád že vyšel pan Dvořák na Toma Hankse
puffy, fabec122, Eminem007 : Každý má svůj názor a já vám ho nechci brát, ale p. Dvořák na Hankse? - fuuj...
Já na něm nejraději slyším p. Procházku. Bez něj si ten film vůbec neužiju. Už jednou jsem slyšel p. Dvořáka na Hanksovi a nějak extra super to nebylo.
Most špiónů jsem taky (v originále samozřejmě) viděl a p. Dvořáka si tam nedovedu představit. Má někdo stejný názor, nebo jsem sám?
Barrandov zkazil celého Marťana a teď ještě tohle. Už se bojím o Spectre a V. Frankensteina... Jasně, ani jedno z toho nebude dělat pan Pospíchal, ale stejně se bojím.
Já na něm nejraději slyším p. Procházku. Bez něj si ten film vůbec neužiju. Už jednou jsem slyšel p. Dvořáka na Hanksovi a nějak extra super to nebylo.
Most špiónů jsem taky (v originále samozřejmě) viděl a p. Dvořáka si tam nedovedu představit. Má někdo stejný názor, nebo jsem sám?
Barrandov zkazil celého Marťana a teď ještě tohle. Už se bojím o Spectre a V. Frankensteina... Jasně, ani jedno z toho nebude dělat pan Pospíchal, ale stejně se bojím.
Já mám podobný názor. Také mě tako kombinace nijak neuchvátila.
Tak jestli se dělalo k tomu i Spectre, tak se dá asi i odhadnout, kdo bude ve Spectre dabovat Waltze
Já na něj tedy nejraději slyším V. Dlouhého, který bohužel již několik let dabuje jen v nebeském dabingovém studiu. Ale z dvojice Procházka-Dvořák se také přikláním ke Dvořákovi.elbrambo2812 píše:Já na něm nejraději slyším p. Procházku.
A co je na dabingu zkaženého? Že obsazení hlavní role neodpovídá tvému vkusu (ale nejde o žádný přestřel), je celý zkažený? Navíc nikdo ho zatím neviděl.elbrambo2812 píše:Barrandov zkazil celého Marťana a teď ještě tohle.
Václav Knop - Mark Rylance (Rudolf Abel) - k tomuhle spojení mám největší výhrady, protože mám obavy, aby se pak Václav Knop nestal spjatým dabérem Marka Rylance. Omlouvám se, že to řeknu takhle bez obalu, ale myslím si, že na tak velkého herce, jakým je Rylance, Václav Knop ani náhodou nemá. Stejně, jako nemá na Christopha Waltze, se kterým je už spojován...
Co se týče Toma Hankse a Jiřího Dvořáka, přijde mi jako lepší volba, než Aleš Procházka, jakkoli mám pana Procházku jako dabéra ráda. Hlas Jiřího Dvořáka se k projevu Toma Hankse hodí víc. Hlasový projev Aleše Procházky je na Toma Hankse příliš chladný...
Co se týče Toma Hankse a Jiřího Dvořáka, přijde mi jako lepší volba, než Aleš Procházka, jakkoli mám pana Procházku jako dabéra ráda. Hlas Jiřího Dvořáka se k projevu Toma Hankse hodí víc. Hlasový projev Aleše Procházky je na Toma Hankse příliš chladný...
no právě osobní preference je jen osobní preference, mně třeba přijde za Vladimíra Dlouhého JD jako nejlepší náhradaelbrambo2812 píše:puffy, fabec122, Eminem007 : Každý má svůj názor a já vám ho nechci brát, ale p. Dvořák na Hankse? - fuuj...
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík