Posedlá / Obsessed

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

filip
Globální moderátor

Posedlá / Obsessed

Nový příspěvek od filip »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB

DABING: DVD

V českém znění: Jolana Smyčková - Ali Larter (Lisa Sheridan), Martin Stránský - Idris Elba (Derek Charles), Tereza Chudobová - Beyoncé Knowles (Beth Charlesová), Michal Holán - Jerry O'Connell (Ben), Dana Syslová - Christine Lahti (Reese), Nikola Votočková - Scout Taylor-Compton (Samantha), Petr Burian, Petr Oliva, Ludvík Král, Daniela Bartáková, Irena Hrubá, Libor Terš (titulky)

Překlad: Petr Palouš
Dialogy: Jozef Kušnír
Produkce: Evelyna Vrbová
Zvuk: Jiří Moudrý
Režie: Martin Těšitel
Pro Sony Pictures vyrobila LS Productions - 2009
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Joe Black
Kontaktovat uživatele:

Re: Posedlá / Obsessed

Nový příspěvek od Joe Black »

Proč zrovna Jolana Smyčková? To mě mrzí, že není alespoň Tereza Bebarová... :-(
danpiper

Nový příspěvek od danpiper »

Ted jsem to dokoukal. Ali Larter alá Smyčková je opravdu strašná. Nemám k ní jediný klad. Nehodí se ani k Ali, ani k roli. Martin Stránský i Tereza Chudobová jsou poměrně dobří, ale tahle část trojúhelníků nezapadá....kdyby aspoň Bebarová, Ježková by byla luxus, Menšíková z nouze ctnost, ale tohle se poslouchat nedá - a to jsem ji měl rád......
Markus
Senior admin
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od Markus »

A smím vědět, co tak strašného Jolana Smyčková udělala, že už jí po tomhle filmu nemáš rád? Ona to i produkovala a režírovala? Protože jestli ne, tak to nějak nechápu...
Obrázek
danpiper

Nový příspěvek od danpiper »

-nechápu, proč režie obsadila naprosto nevhodnou mladou herečku (zřejmě levnou) a ta se do toho hrne, pak je jeji výkon opravdu strašný. Navíc dabérky Ali Larter spojuje takový hlubší sametový hlas (Menšíková, Bebarová, Křížková, Ježková) a Jolana mu vůbec neodpovídá. Když už si ji pan režisér chtěl opravdu prosadit, tak alespoň do role Beyonce, do Ali dát Terezu Chudobovou-Malinovou. Opravdu to byl přehmat jako ty s K.Valovou ( mám pocit, že mi s Valovou ničej oblíbené herečky - Megan Fox, Eva Green), možná jsem komentář předtím přehnal, protože se to opravdu špatně poslouchalo. Navíc ještě Smyčková dabuje většinou teen nebo holky okolo 20ti, ale ani jedno to tu nebylo. Škoda. Ubíralo to jak na požitku z filmu, tak na výkonu Ali Larter.
Ale pak, Martin Stránský i Tereza Chudobová tvořili pár opravdu velmi dobře, ikdyž Beyonce není herečka, tak ji Tereza vytáhla dabingem o úroveň výš, Martin je skvělý vždy. Vedlejší role v čele s Danou Syslovou, Michalem Holánem. Nikolou Votočkovou - moc se neopakovaly a příjemně se poslouchaly.
Sagres

Nový příspěvek od Sagres »

Syslová - Christine Lahti (Reese) :-: , Votočková - Scout Taylor-Compton (Samantha)
Nejoblíbenější dabérky: Monika Žáková - Simona Vrbická - Lucie Benešová - Sylva Sequensová - Naďa Konvalinková - Jitka Sedláčková - Eva Horká - Zora Bösserlová - Helga Čočková
Zlatý dabing z éry ČST
Odpovědět

Zpět na „Filmy“