Ferdinand / Ferdinand
Moderátor: ReDabér
Ferdinand / Ferdinand
Info: IMDB | ČSFD | KB | TRAILERY
DABING: Kino
V českém znění: Ondřej Brzobohatý - John Cena (Ferdinand), Hana Kusnjerová - Kate McKinnon (Lupe), Roman Štabrňák - Bobby Cannavale (Valiante), Tomáš Racek - David Tennant (Angus), Matouš Ruml - Anthony Anderson (Vyžle), Terezie Taberyová - Gina Rodriguez (Una), Jan Zadražil - Daveed Diggs (Dos), Mojmír Maděrič - Gabriel Iglesias (Cuatro), Karolína Křišťálová - Katie Silverman (Nina), Jiří Krejčí - Jet Jurgensmeyer (Guapo), David Voráček - Juanes (Juan), Daniel Bambas - Flula Borg (Hans), Tomáš Poláček - Colin H. Murphy (malý Ferdinand), Šimon Fikar - Jack Gore (malý Valiante), David Suchařípa - Miguel Ángel Silvestre (El Primero), Martin Zahálka - Raúl Esparza (Moreno), Irena Máchová - Sally Phillips (Greta), Jiří Ployhar - Boris Kodjoe (Klaus), Jan Holík, Stanislav Lehký, Ernesto Čekan, Ivo Theimer, Zbyšek Horák, Martina Šťastná
Překlad: Vojtěch Kostiha
Produkce: Pavla Draxlerová
Zvuk: Petr Posolda
Mix: Deluxe Media
Dialogy a režie: Zdeněk Štěpán
Pro 20th Century Fox vyrobilo Barrandov Studio - 2017
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Re: Ferdinand
Celkem se divím, že tu k Ferdinandovi není žádný komentář. Náhodně jsem ho teď po částech sledoval s malým synem a dabing se mi moc líbil. Nahláškovaný, dobře znějící, výborně obsazený. Takhle se mi to líbí.