Simpsonovi a plusročí / The Simpsons in Plusaversary

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

klmdfkj
Globální moderátor

Simpsonovi a plusročí / The Simpsons in Plusaversary

Nový příspěvek od klmdfkj »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | FDB

Související: "Simpsonovi", Simpsonovi ve filmu, S Lokim nejsou žerty, Simpsonovi: Vítej v klubu

DABING: Disney+

V českém znění: Ivana Korolová - Yeardley Smith (Lisa Simpsonová), Vlastimil Zavřel - Dan Castellaneta (Homer Simpson), Martin Dejdar - Nancy Cartwright (Bart Simpson), Pavel Franek - Dan Castellaneta (Kačer Donald), Jan Vondráček - Hank Azaria (Vočko Szyslak) + Hank Azaria (Goofy), Radovan Vaculík - Dan Castellaneta (Sideshow Mel), Bohdan Tůma - Dan Castellaneta (Barney Gumble), Milan Slepička - Hank Azaria (kapitán Horatio McCallister), Regina Řandová - Tress MacNeille (Zloba), Zbyšek Horák - Dan Castellaneta (Štístko), Lada Soukupová, Kateřina Jindrová Zítková

Překlad: Vojtěch Kostiha
Text písně: Šárka Krejčí
Asistent režie a produkce: Marek Hrazdil, Jan Jabůrek
Asistentka produkce: Kateřina Brožová
Zvuk: Michaela Sommerová
Střih zvuku a výsledný mix: Guillermo Teillier
Kreativní supervizor: Aleksandra Janikowska
Hudební režie: Lukáš Jindra
Dialogy a režie: Zdeněk Štěpán
Producent české verze: Disney Character Voices International, Inc.
Pro Walt Disney Pictures vyrobilo Studio Virtual® - 2022
KOMZA
Kontaktovat uživatele:

Re: Simpsonovi a plusročí / The Simpsons in Plusaversary

Nový příspěvek od KOMZA »

Už jsem chtěla chválit, že si v našem dabingu dali práci s dodržením hlasů postav, přičemž nechápu, že v originále to pod Disney dodrženo nebylo. To pro mě bylo velké překvapení, nicméně hned dalším překvapením bylo, že tento krátký film stále není na Disney+ s českým dabingem dostupný, respektive ani film samotný (stejně tak ten s Lokim). To obsazení se dá nicméně ocenit už ze samotného výpisu, ale netušíte někdo, co brání uvedení dabingu? Myslela jsem, že počáteční problémy služby už po více než půl roce pominuly.
Databáze českého herního dabingu: https://www.herni-dabing.cz/
Odpovědět

Zpět na „Filmy“