Bridget Jonesová: Láskou šílená - trailer
Bridget Jonesová: Láskou šílená - trailer
Info: IMDB | ČSFD | KB | BRIDGET JONESOVÁ: LÁSKOU ŠÍLENÁ
TRAILER A: https://www.youtube.com/watch?v=GVqEB1vxeCA
V českém znění: Martina Hudečková - Renée Zellweger (Bridget Jonesová), Robert Urban - Leo Woodall (Roxster), Michal Dlouhý - Hugh Grant (Daniel Cleaver), David Novotný - Chiwetel Ejiofor (pan Wallaker), Jan Vlasák - Jim Broadbent (Colin Jones), Dagmar Čárová - Emma Thompson (Dr. Rawlingová), Nikola Votočková - Sarah Solemani (Miranda), Dana Černá - Sally Phillips (Shazza), Martin Zahálka - Colin Firth (Mark Darcy), Eva Spoustová - Josette Simon (žena), Jiří Knot - Neil Pearson (Finch), Jan Šťastný (komentář) a další
Překlad: Vojtěch Kostiha
Dialogy a režie: Eva Spoustová
Pro Universal Pictures vyrobilo Studio Virtual® - 2024
TOP HERCI: Ivana Korolová, Marek Lambora, Vendula Příhodová, Helena Dvořáková, Aleš Procházka
TOP STUDIA: Studio Virtual, LS Productions, Iyuno
TOP STUDIA: Studio Virtual, LS Productions, Iyuno
Re: Bridget Jonesová: Láskou šílená - trailer
Jan Vlasák - Jim Broadbent, Dana Černá - Sally Phillips, Nikola Votočková
Můžeš jí říkat mami - roztomilá holčička
Můžeš jí říkat mami - roztomilá holčička
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Mně moc roztomilé teda nepříjde obsazení obou navrátivších se hlavních pánů Je mi jasné, že když je Michal Dlouhý už v traileru, tak bude i ve filmu a že teda Jan Šťastný asi nebude nejen z důvodu, že namlouval v traileru komentář. Tam to podle mě ještě asi jažtakž půjde, protože Grant bude klasickej romantickej samožerskej frajírek, na což se MD obecně hodí.
Jestli ale bude Martin Zahálka na Firtha, tak mám obavu, že tam to bude fungovat opravdu těžko, nejen k velké rozdílnosti hlasů nebo toho, jak mluví, ale nehodí se ani na tu roli.
Jestli ale bude Martin Zahálka na Firtha, tak mám obavu, že tam to bude fungovat opravdu těžko, nejen k velké rozdílnosti hlasů nebo toho, jak mluví, ale nehodí se ani na tu roli.
Finální obsazení to není, daboval se jen trailer.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Mně se netradiční obsazení narozdíl od fabeca líbí, aspoň dle traileru
Petra Tišnovská, René Slováčková
Doufám, že tohle obsazení se ve výsledku naprosto změní, protože ten trailer zní vážně hrozně. Když pominu obsazení Granta, Firtha a Woodalla (kde teda narovinu zní všichni tři dost mimo), tak mě zarazil překlad. Vždyť tam je x-pasáží, kde naprosto změnili to, co tam v původním traileru říkají a úplně to překopalo vyznění vtipu (poslední scéna např.). To nemysleji vážně, ne?
Sice to bude asi už nadabovaný, ale stejně musím říct, že bych si na Granta rád znovu poslechnul Ivana Trojana. Volba Michala Dlouhého mi ale příjde logická, protože na tuhle roli se jeho hlas hodí dokonale.