Tudorovci / The Tudors
Moderátor: Michaela_
Tudorovci / The Tudors
Info: IMDB I ČSFD I FDB
1. série:
V českém znění: Michal Jagelka - Jonathan Rhys Meyers (Jindřich VIII. - Anglický král), Alfred Strejček - Sam Neill (kardinál Woolsey), Zdeněk Hruška - Henry Cavill (Charles Brandon - hrabě ze Suffolku), Vladislav Beneš - Henry Czerny (hrabě z Norfolku), Martina Hudečková - Maria Doyle Kennedy (Kateřina Aragonská - Anglická královna), Tereza Bebarová - Natalie Dormer (Anna Boleynová), Martin Stránský - James Frain (Thomas Cromwell), Petr Oliva - Nick Dunning (Thomas Boleyn), Lukáš Hlavica - Jeremy Northam (sir Thomas More), Ljuba Krbová - Gabrielle Anwar (princezna Markéta - hraběnka ze Suffolku), Mário Kubec - Callum Blue (Anthony Knivert), Kamil Halbich - Emmanuel Leconte (František I. - Francouzský král), Martin Stránský - Steven Waddington (vévoda z Buckinghamu), Václav Mareš - John Kavanagh (kardinál Campeggio), Michal Holán, Jiří Ployhar, Pavel Batěk a další...
Překlad: Olga Pavlová
Zvuk: Martin Václavík
Produkce: Petr Skarke
Dialogy a režie č. znění: Zdeněk Štěpán
Vyrobila: pro HBO společnost SDI Media v roce 2007
3. série:
V českém znění: Michal Jagelka - Jonathan Rhys Meyers (Jindřich VIII. Tudor), Zdeněk Hruška - Henry Cavill (Charles Brandon, hrabě ze Suffolku), Martin Stránský - James Frain (Thomas Cromwell), Jiří Čapka, Klára Oltová - Anita Briem (Jane Seymourová), Marika Šoposká - Sarah Bolger (Marie Tudorovna), Hana Ševčíková, Petr Gelnar, Tomáš Karger, Petr Lněnička a další...
Zvuk: Martin Václavík
Produkce: Petr Skarke
Překlad: Olga Pavlová
Dialogy a režie č. znění: Zdeněk Štěpán
Vyrobilo: SDI Sun Studio 2009
Naposledy upravil(a) sud dne 04 led 2012 19:58, celkem upraveno 5 x.
TOP (současní) dabéři: Lukáš Hlavica, Petr Lněnička, Martin Stránský, Jaromír Meduna, Jiří Dvořák, David Novotný
TOP (současné) dabérky: Tereza Bebarová, Tatiana Dyková, Tereza Císařová, Jitka Moučková, Pavla Beretová, Helena Dvořáková
TOP (současné) dabérky: Tereza Bebarová, Tatiana Dyková, Tereza Císařová, Jitka Moučková, Pavla Beretová, Helena Dvořáková
- chovanecm
- Senior admin
- Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.
Re: Tudorovci / The Tudors
Škoda Sama Neilla. Jsem u něj zvyklý na pana Jaromíra Medunu nebo Jiřího Štěpničku, v Tudorovcích mi přijde strašně zvláštní.
Je to o zvyku, ale Strejček se mi líbí
JEDINĚ BRNO!!!
TOP DABÉŘI:
Jiří Brož, Josef Větrovec, Ladislav Lakomý, Jiří Tomek, Luděk Munzar, Ladislav Županič, Jiří Holý, Josef Langmiler, Petr Haničinec, Karel Jánský, Zdeněk Junák, Alois Švehlík
Vladimír Brabec - Peter O'Toole (papež Pavel III.)
Ale to je až 2. série.
Ale to je až 2. série.
- Markus
- Senior admin
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo, kdo přesně daboval v seriálu herce Calluma Blue? Seriály HBO a Showtime jdou naprosto mimo mě, takže ani nevím, jak velkou tam měl roli...
Callum Blue by mě taky zajímal, teď jsem mu založil profil... pokud vím, tak v první sérii měl jednu z hlavních rolí, nevěděl by tedy někdo dabéra?
Byl to Mário KubecDavePave píše:Callum Blue by mě taky zajímal, teď jsem mu založil profil... pokud vím, tak v první sérii měl jednu z hlavních rolí, nevěděl by tedy někdo dabéra?
Nemluví v 2.sérii Cromwella Martin Stránský?
- ReDabér
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to Martin Stránský.
- ReDabér
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
3. série
V českém znění: Michal Jagelka - Jonathan Rhys Meyers (Jindřich VIII. Tudor), Zdeněk Hruška - Henry Cavill (Charles Brandon, hrabě ze Suffolku), Martin Stránský - James Frain (Thomas Cromwell), Jiří Čapka, Klára Sedláčková (jako Klára Oltová) - Anita Briem (Jane Seymourová), Marika Šoposká - Sarah Bogler (Marie Tudorovna), Hana Ševčíková, Petr Gelnar, Tomáš Karger, Petr Lněnička a další.
zvuk: Martin Václavík
produkce: Petr Skarke
překlad: Olga Pavlová
dialogy a režie: Zdeněk Štěpán
Vyrobilo SDI Sun Studio v roce 2009.
Thomase Cromwella vždy mluvil M. Stránský, nikoliv Zbyšek Pantůček.
V českém znění: Michal Jagelka - Jonathan Rhys Meyers (Jindřich VIII. Tudor), Zdeněk Hruška - Henry Cavill (Charles Brandon, hrabě ze Suffolku), Martin Stránský - James Frain (Thomas Cromwell), Jiří Čapka, Klára Sedláčková (jako Klára Oltová) - Anita Briem (Jane Seymourová), Marika Šoposká - Sarah Bogler (Marie Tudorovna), Hana Ševčíková, Petr Gelnar, Tomáš Karger, Petr Lněnička a další.
zvuk: Martin Václavík
produkce: Petr Skarke
překlad: Olga Pavlová
dialogy a režie: Zdeněk Štěpán
Vyrobilo SDI Sun Studio v roce 2009.
Thomase Cromwella vždy mluvil M. Stránský, nikoliv Zbyšek Pantůček.