Lorena Meritano
Moderátor: ReDabér
Lorena Meritano
Info: IMDB | ČSFD | FDB
1. Jana Musilová ("Plameny vášně")
2. Lucie Juřičková ("Ecomoda" - Nova)
3. Regina Řandová ("Divoký anděl")
René Slováčková ("Ecomoda" - Romantica)
Naposledy upravil(a) Mark LS dne 15 srp 2018 13:18, celkem upraveno 4 x.
Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
-
Re: Lorena Meritano
Si si tou Juřičkovou istý? Nebola to Slováčková?
Obľúbené dabérky: Ivana Andrlová, Kateřina Petrová, Ljuba Krbová, Martina Menšíková, Vlaďka Včelná
Obľúbení dabéri Michal Dlouhý, Jan Dolanský, Michal Jagelka, Vladimír Brabec
Ano, jsem si jistý, Matthew. V Ecomodě, kterou vysílala Nova Lorenu dabovala Lucie Juřičková, vím ale, že Ecomodu vysílala i Romantica, tenkrát jsem jí ale nesledoval, takže dabing vůbec nevím, nemáš tedy na mysli dabing Romanticy?
Naposledy upravil(a) Mark LS dne 15 srp 2018 13:18, celkem upraveno 1 x.
Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška
-
Mám, netušil som, že Ecomoda má dva dabingy, myslel som, že bola len na Zone romantice. Tam to bola určite a René a Betty hovorila hlasom Kateřiny Březinové.
Obľúbené dabérky: Ivana Andrlová, Kateřina Petrová, Ljuba Krbová, Martina Menšíková, Vlaďka Včelná