Nepamatuje si někdo tenhle seriál ?
INTRO
zajímal by mě dabing, já jen vím, že hl. hrdinu daboval Honza Kalous, pak tam snad dabovala i Jana Páleníčková a Jan Maxián
Škola života / La vie devant nous
Škola života / La vie devant nous
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Re: Škola života / La vie devant nous
Někdo ano. Z obsazení Michala Pavlíka si pamatuji Lucie Vondráčková - Marie Moute, Jan Kalous - Guillaume Delorme, Radek Hoppe - Gianni Giardinelli, Jolana Smyčková - Elodie Yung, Nikola Votočková - Louise Monot, Jitka Ježková - Camille De Pazzis.
děkujuuuu tak to máš perfektní paměť
ale s tím Kalousem si mě zaskočil, já myslela, že daboval Gianniho, ale je pravda, že jsem viděla asi první 2 díly a pak náký z pozdější série, takže si to moc nepamatuji... Maxián tedy daboval možná Samuela Percheho, tuším, že hrál gaye , ale možná mě mate pamět stejně jako s tou Páleníčkovou... každopádně děkuju
ale s tím Kalousem si mě zaskočil, já myslela, že daboval Gianniho, ale je pravda, že jsem viděla asi první 2 díly a pak náký z pozdější série, takže si to moc nepamatuji... Maxián tedy daboval možná Samuela Percheho, tuším, že hrál gaye , ale možná mě mate pamět stejně jako s tou Páleníčkovou... každopádně děkuju
Petra Tišnovská, René Slováčková
Je to možné. JM tam daboval, už si ale nepamatuji koho.
Profil seriálu jsem právě založil, Jan Kalous daboval Barta a Jan Maxián daboval Constanta, akorát Jana Páleníčková v seriálu nedabovala.
Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická