Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Uživatelský avatar
Voky29
Příspěvky: 60
Registrován: 31 srp 2008 16:39
Bydliště: Karviná
Kontaktovat uživatele:

Re: Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti

Příspěvek od Voky29 »

Dabovat ultimate verzi by bylo podle mě zcela zbytečné, jelikož po shlédnutí této verze mi připadá celá ultimate cut zbytečná. Tomu filmu to nijak nepomohlo, myslím, že naopak, tři hodiny je pro tenhle film strašně moc a to podotýkám, že až na pár kravin se mi ten film líbil. Dabovaná verze mi přišla v pohodě, akorát jsem si občas musel říct, že Afflecka dabuje Hlavica a ne Šťastný, chvílema jsem si nebyl jistý. :D
Uživatelský avatar
Jirka007
Příspěvky: 1004
Registrován: 17 lis 2015 09:58

Re: Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Příspěvek od Jirka007 »

na ČSFD je už delši dobou nazev "Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti" takže by se topic měl přejmenovat
Uživatelský avatar
Ištván87
Příspěvky: 2463
Registrován: 24 lis 2008 22:17

Re: Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Příspěvek od Ištván87 »

Vojtěch Hájek ještě Mason Heidger (Strážník Rucka), Zdeněk Mahdal ještě Sebastian Sozzi (Cesar Santos), Tomáš Borůvka ještě Andrew Sullivan (Andrew Sullivan), Ladislav Cigánek ještě Kent Shocknek, Anderson Cooper (Kent Shocknek, Anderson Cooper), Petr Gelnar ještě Sammi Rotibi, Sammy A. Publes, Patrick Wilson, Ele Bardha (Generál Amajagh, Policista u památníku, Prezident, Řidič náklaďáku), Jolana Smyčková ještě Nicole Forester, Abigail Kuklis (Ředitelka knihovny, Letuška), Adéla Kubačáková ještě Soledad O'Brien (Soledad O'Brien)

Irena Hrubá - Wunmi Mosaku, Dana Bash (Kahina Ziri, Dana Bash), Bohuslav Kalva - Hugh Maguire, Charlie Rose (Jack O' Dwyer, Charlie Rose), Marek Libert - Michael Cassidy, Ralph Lister, Vikram Gandhi (Jimmy Olsen, Emmet Vale, Vikram Gandhi), Bohdan Tůma - Kiff VandenHeuvel, Jay Towers, Neil deGrasse Tyson, Joe Morton, Steve Jasgur (Strážník Mazzuccheli, Reportér u památníku, Neil deGrasse Tyson, Dr. Silas Stone, Komunikační důstojník), Ladislav Županič - Dennis North, Graham Beal, Greg Violand (Senátor Barrows, Ředitel muzea, Generál Coller)
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza

Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
therak
Příspěvky: 131
Registrován: 08 lis 2010 20:49

Re: Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Příspěvek od therak »

Eminem007 píše:docela by mě zajímalo, zda si někdo všiml během sledování filmu že tam v tom dabingu je chyba kterou pan režisér Novák udělal, v čase "1:49:47" někdo řekne "Je čas se rozloučit" ta věta je sice v češtině, ale během pár sekund je ta věta v angličtině, jsem snad asi jediný kdo si toho všiml.
Tak že by to byla chyba tím, že dialog je posunutý oproti originálu, to ne. V originálu tam opravdu řekne: "I"m afraid this is good bye." Ale samozřejmě potom tam mluví dál anglicky i v dabingu. Také mi to tam nepasovalo, když jsem to viděl poprvé, ale po dalším shlédnutí jsem si uvědomil, že cituje text z písničky, která hrála v metru (čas cca 1:27:09: Everytime we say good bye, I die a little...). Vzhledem k tomu, že ale nezpívá, tak to mohli přeložit, to je pravda.
therak
Příspěvky: 131
Registrován: 08 lis 2010 20:49

Re: Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Příspěvek od therak »

Na Nově jsem teď zachytil, že výše zmiňovaná replika je zde dodabovaná. Zbytek dabingu je snad stejný.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“