Sherlock / Sherlock

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

juk_jana

Re: Sherlock / Sherlock

Nový příspěvek od juk_jana »

U té grafiky jsem tomu moc nevěřila, protože vím, že se nedostala na DVD, tak jsem si říkala, že si ji nekoupí ani Prima. Ale koukám, že do vysílání připravoval někdo, kdo se skutečně vyzná, protože došlo i k úpravě grafiky na míru Primě, v úvodu - otáčející se nápis "Česká televize" byl vyměněn za "Prima" :-)
bloom
Globální moderátor

Nový příspěvek od bloom »

Doplněn dabing FilmBoxu, který dnes premiéroval, za info z písemných materiálů díky filipovi. Bohužel se mi nepodařilo jej zhlédnout, protože konkrétně FilmBox Extra HD nechytám.
juk_jana

Viděla jsem něco z Sherlocka ve vánoční upoutávce ČT, tak jsem jim poslala dotaz, co budou vysílat a tohle je odpověď:
Upoutávka avizuje připravovanou čtvrtou řadu seriálu "Sherlock", na kterou se v brzké době můžete těšit. Ukázky z této řady není dosud možné vysílat, proto byl zvolen záběr s vánočním vyzněním.
juk_jana

Slovenská veřejnoprávní televize odvysílá dlouho očekávanou čtvrtou řadu proslulého seriálu už prvního ledna 2017. ... Česká televize první díl odvysílá 2. ledna 2017. Redakci DigiZone to potvrdila Vedoucí komunikace a PR, tisková mluvčí ČT Alžběta Plívová: "Ano, nový díl odvysíláme 2. ledna na ČT2 ve 21:35. Další díl zase za týden."

http://www.digizone.cz/clanky/rtvs-bude ... n-pozdeji/
DAN K.
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od DAN K. »

No jsem zvedav na CT a dabing, oba pány Dyka i Švehlíka jsme sháněli na dabing vánoční pohádky a Švehlík vyloženě tvrdil, že nemá do konce roku čas. A Dyk se dušoval, že toho má moc a dabing nemá rád a bere ho jenom výjimečně. Ale k Sherlockovi snad asi budou přistupovat jinak. :-?
Gusta

Nový příspěvek od Gusta »

Oba dva tam naštěstí budou.
fabec122

Nový příspěvek od fabec122 »

O Vojtovi Dykovi se psalo i v novinách, že bude znovu dabovat Sherlocka
Ištván87

Nový příspěvek od Ištván87 »

Doplnění k epizodě Šest Železných dam:

Lukáš Hlavica - Charles Edwards (David Welsborough), Kateřina Lojdová - Amanda Root (Emma Welsboroughová), Radka Malá - Marcia Warren (Vivian Norburyová), Jitka Moučková - Eleanor Matsuura (Detektiv Hopkinsová), Petr Neskusil - Rob Callender (Charlie Welsborough), Zuzana Skalická - Gabrielle Glaister (Velvyslankyně), Lumír Olšovský - Edward Judge (Craig)
Z logiky věci mi pak vyplývá: Petr Stach - Sacha Dhawan (Ajay), ale to nezaručím. Byl to pro mě neznámý (nicméně zajímavý) a místy trochu zvláštně intonující hluboký hlas. Tak pokud někdo poznáte jeho hlas, tak kdybyste to mohli potvrdit. ;)
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza

Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
Gusta

Ahoj, Petra Stacha ti potvrzuju, obsazení mám z natáčení vypsané i do těch nejmenších epizod, tak sem dneska ten první díl hodím.
Gusta

Jitka Moučková - (Hopkinsová), Bohuslav Kalva - (Sir Edwin), Roman Víšek - (hlas v akváriu, titulky), Klára Nováková - (dívčí zpěv), Pavel Šrom - (telefon Siri, gruzínský strážce 2), Zuzana Skalická - (velvyslankyně, žena na oslavě), Roman Štabrňák - (Ray Charles), Lumír Olšovský - (klient u Sherlocka, Craig), Jindřich Žampa - (Karim), Kateřina Lojdová - (Emma), Lukáš Hlavica - (David), Petr Neskusil - (Charlie), Jolana Smyčková - (klientka u Sherlocka), Jitka Smutná - (Lady Smallwoodová), Radka Malá - (Vivian), Miroslav Saic - (Magnussen), Petr Stach - (Ajay), Jana Stryková - (dívka v autobuse), Martin Janouš - (Dimmock, sbory), Karel Gult - (vikář, sbory), Michal Gulyáš - (muž na oslavě, manžel velvyslankyně, Alex, sbory), Nikola Navrátil - (pasažér autobusu ve 2. plánu, sbory), Radovan Vaculík - (gruzínský strážce 1, cestující v letadle, sbory), Monika Krátká - (letuška, sbory), Martina Šťastná - (hlášení na letišti, pasažérka autobusu ve 2. plánu, sbory)

EDIT: Miloš Vávra v této epizodě nakonec vůbec nebyl.
Odpovědět

Zpět na „Seriály“