Jumanji: Vítejte v džungli / Jumanji: Welcome to the Jungle

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Odpovědět
Uživatelský avatar
filip
Globální moderátor
Příspěvky: 9247
Registrován: 29 lis 2011 06:48

Jumanji: Vítejte v džungli / Jumanji: Welcome to the Jungle

Příspěvek od filip »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | FDB | TRAILERY
Související: Jumanji, Jumanji: Další level

DABING: Kino

V českém znění: Martin Zahálka - Dwayne Johnson (Braveston), Filip Švarc - Kevin Hart (Finbar), Adéla Pristášová - Karen Gillan (Ruby), Bohdan Tůma - Jack Black (Oberon), Petr Neskusil - Nick Jonas (McDonough), Oldřich Hajlich - Alex Wolff (Spencer), Radek Škvor - Ser'Darius Blain (Chláďa), Zuzana Ďurdinová - Madison Iseman (Bethany), Irena Máchová - Morgan Turner (Martha), Pavel Tesař - Rhys Darby (Nigel), Petr Gelnar - Bobby Cannavale (Van Pelt), Jiří Krejčí - Colin Hanks (Alex Vreeke), Tomáš Borůvka - Marc Evan Jackson (ředitel Bentley), Hana Talpová - Carlease Burke (slečna Mathersová), Antonie Talacková - Missi Pyle (koučka Webbová), Ladislav Cigánek - Tim Matheson (Alexův otec), Radka Stupková - Tracey Bonner (Fridgeova máma), Miriam Chytilová - Marin Hinkle (Spencerova máma), Petra Tišnovská - Maribeth Monroe (Bethayina učitelka), Martina Kechnerová - Kat Altman (Lucinda), Robin Pařík - Michael Shacket (Fussfeld), Vladimír Kudla - Tait Fletcher (plešatý lapač), Adam Málek - Rohan Chand (dítě na tržišti), Martina Bucková, Lucie Furmanová, Petr Hrach, Kateřina Langerová, Martin Svejštil

Překlad: Helena Šváchová
Produkce: Evelyna Vrbová
Zvuk: Roman Čadek, Filip Mošner
Mix: Deluxe Media
Dialogy a režie: Petr Sitár
Pro Columbia Pictures vyrobila LS Productions - 2017
Naposledy upravil(a) filip dne 27 dub 2020 08:31, celkem upraveno 16 x.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
byvojik
Příspěvky: 229
Registrován: 12 pro 2012 17:53

Re: Jumanji: Vítejte v džungli / Jumanji: Welcome to the Jungle

Příspěvek od byvojik »

Herec kterého dabuje Jiří Krejčí je Colin Hanks (Alex Vreeke).
Jinak bych rád pochválil tento dabing. Je velice povedený :-:. A především bych zde rád vyzdvihl výkon Martina Zahálky a Bohdana Tůmy, byly fakt úžasný! Ostatní byly taky super ;). Jo a Fridgovi ve filmu říkali Chláďo :D
Uživatelský avatar
filip
Globální moderátor
Příspěvky: 9247
Registrován: 29 lis 2011 06:48

Re: Jumanji: Vítejte v džungli / Jumanji: Welcome to the Jungle

Příspěvek od filip »

ZHODNOCENÍ:
Viděl jsem dabing a povedlo se.
Martin Zahálka převedl fantastický výkon. Nepřehává, a zní jako vůdce týmu, přesně tak jak má postava znít. Dle mého názoru je to jedno z nejlepších spojení našeho dabingu, přestože je Martin Zahálka starší než Dwayne Johnson, zatím rozdíl znát není.
Adéla Pristášová je velmi příjemné oživení v dabingu, nedabuje často ale není to poznat. Mnohem lepší volba než obsazovat někoho protřelého, hodí se skvěle. Filip Švarc si podobně jako Zahálka říká o nominaci za nejlepší herecký výkon, skvěle podává hlášky takovým způsobem, že se kino opravdu směje, což je pro každého režiséra dobrá vizitka, že je dobře upraveno a zahráno, svou roli si naprosto užívá. Bohdan Tůma zde ukazuje svou parketu, jako je práce s výrazem a hlasem, ať kdokoli říká, že je jeho hlas otravný a že je stále slyšet, hrát umí a to je pro dabing podstatné. Je to pan dabér.
Zápor neshledávám žádný. Trošku se opakuje Vladimír Kudla. Vše je srozumitelné, české znění se neztrácí v ruchu a hudbě originálu. Mix proveden tedy pečlivě.
A trocha statistiky. Natáčelo se celkem 44 hodin. Nejdéle své role točili Martin Zahálka - 9 hodin a Filip Švarc - 7 hodin. Natáčelo se od 13. listopadu do 17. listopadu 2017.
VERDIKT: 10/10
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Odpovědět

Zpět na „Filmy“