Upgrade

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Odpovědět
Uživatelský avatar
TmavyCyklista
Globální moderátor
Příspěvky: 1600
Registrován: 12 úno 2014 18:40

Upgrade

Příspěvek od TmavyCyklista »

Obrázek
Info: IMDb | ČSFD | FDb

V českém znění: Filip Jančík - Logan Marshall-Green (Grey Trace), Ludvík Král - Simon Maiden (Stem), René Slováčková - Betty Gabriel (detektiv Cortezová), Petr Neskusil - Harrison Gilbertson (Eron Keen), Vendula Příhodová - Melanie Vallejo (Asha Traceová), Radek Kuchař - Benedict Hardie (Fisk), Jarmila Švehlová - Linda Cropper (Pamela), Pavel Vondra - Christopher Kirby (Tolan), Nikola Votočková - Kai Bradley (Jamie), Petra Tišnovská - Abby Craden (Kara), titulky, Jiří Krejčí - Richard Cawthorne (Serk), Marek Holý, Anežka Pohorská, Svatopluk Schuller, Petr Pospíchal - Clayton Jacobson (Manny) a další

Překlad: Zuzana Coufalová
Dialogy: Marek Píša
Zvuk: Josef Mašek
Produkce: Veronika Dvořáková
Režie: Vojtěch Hájek

České znění ve studiu Barrandov v roce 2018 vyrobil Bontonfilm.
richardda
Příspěvky: 1108
Registrován: 07 zář 2016 13:18

Re: Upgrade

Příspěvek od richardda »

Musim teda rict, ze na STEMa jsem ocekaval v duchu originalu charismatictejsi a "dabelstejsi" hlas. Treba ALESE PROCHAZKU nebo podobne. V ceskem dabingu zni STEM - mirne receno - znacne pubertalne a divne. :-? Taky roboticky hlas PETRY TISNOVSKE neni bohuzel zadna vyhra. Jinak je dabingove obsazeni v pohode.
NOVA, jedině ona.
petkazuza
Příspěvky: 120
Registrován: 22 zář 2010 20:08

Re: Upgrade

Příspěvek od petkazuza »

Obrovská škoda, že místo Jančíka není Jiří Krejčí, obzvlášť když i v tomhle dabingu je. V Spider-man Homecoming na něj seděl perfektně.
Odpovědět

Zpět na „Filmy“