Shazam!

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

Uživatelský avatar
filip
Globální moderátor
Příspěvky: 9260
Registrován: 29 lis 2011 06:48

Shazam!

Příspěvek od filip »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | FDB | TRAILERY
Související: Muž z oceli, Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti, Sebevražedný oddíl, Wonder Woman, Liga spravedlnosti, Aquaman, Birds of Prey, Wonder Woman 1984

DABING: Kino

V českém znění: Michal Holán - Zachary Levi (Shazam - Billy Batson), Jindřich Žampa - Asher Angel (Billy Batson), Jan Köhler - Jack Dylan Grazer (Freddy Freeman), Jiří Dvořák - Mark Strong (Dr. Thaddeus Sivana), Pavel Vondra - Djimon Hounsou (Čaroděj / Shazam), Bohdan Tůma - Cooper Andrews (Victor Vasquez), Dana Černá - Marta Milans (Rosa Vaquezová), Jan Rimbala - Carson MacCormac (Brett Bryer), Ondřej Havel - Evan Marsh (Burke Bryer), Barbora Šedivá - Grace Fulton (Mary Bromfieldová), Linda Křišťálová - Faithe Herman (Darla Dudleyová), Viktor Vích Antonio - Ian Chen (Eugene Choi), Matěj Macháček - Jovan Armand (Pedro Peňa), Jan Maxián - Adam Brody (Shazam - Freddy Freeman), Tereza Chudobová - Michelle Borth (Shazam - Mary Bromfieldová), Anna Theimerová - Megan Good (Shazam - Darla Dudleyová), Robin Pařík - Ross Butler (Shazam - Eugene Choi), Oldřich Hajlich - D.J. Cotrona (Shazam - Pedro Peňa), Jolana Smyčková - Caroline Palmer (Billyho máma), Vanda Károlyi - Andi Osho (slečna E.B. Gloverová), Pavel Šrom - John Glover (pan Sivana), Miloš Vávra - Brian Kaulback (Santa Claus), Hana Ševčíková - Lotta Losten (Dr. Lynn Crosbyová), Irena Hrubá - Keisha T. Fraser (Rachel Batsonová), Ludvík Král - David F. Sandberg (mistr Mind), Martina Šťastná - Allison Brennan (Cissie Sommerlyová), Zbyšek Horák - Wayne Ward (Sid Sivana), Adam Polifka - David Kohlsmith (malý Billy Batson), Mikuláš Převrátil - Ethan Pugiotto (malý Thaddeus Sivana), Karolína Křišťálová - Aria Anthony (malá dívka u Santy), Jiří Krejčí - Bill Dean (Batman - hračka + titulky), Ladislav Novák - Adam Rodness (recepční), Martina Bucková, Tomáš Hospodský, Petr Hrach, Dana Procházková, Martin Svejštil

Překlad: Jakub Racek
Produkce: Evelyna Vrbová
Zvuk: Filip Mošner, Roman Čadek
Mix: Martin Jílek - SoundSquare
Dialogy a režie: Ladislav K.J. Novák
Pro Warner Bros. vyrobila LS Productions - 2019
Naposledy upravil(a) filip dne 10 črc 2020 11:48, celkem upraveno 4 x.
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Uživatelský avatar
jackb
Globální moderátor
Příspěvky: 3354
Registrován: 25 kvě 2008 11:14

Re: Shazam!

Příspěvek od jackb »

Malá technická otázka - kolik ještě těch rolí bude Pavel Vondra v DCEU mít? Ono nestačí, že už má hodně velkou roli? Musí opravdu dabovat v každém filmu? A protože je evidentní, že pan Režisér prostě ty agenturní obsazovat nebude (Hlavica je čestná vyjímka), tak bude Vondra dabovat příští rok McGregora v Birds of Prey, protože Rašilov je na jeho seznamu nežádoucí?

Ta rezignace na jakoukoliv snahu je unavující :( .
Uživatelský avatar
filip
Globální moderátor
Příspěvky: 9260
Registrován: 29 lis 2011 06:48

Re: Shazam!

Příspěvek od filip »

Rád bych něco sdělil, než se tu spustí vlna kritiky za obsazení hlavní role a možná i nějakých dalších.
Na tuto roli byli zvažováni asi 4 herci, mezi nimiž byl samozřejmě i Michal Holán, který byl nakonec vybrán po zralé úvaze a myslím, že až uvidíte výsledek, sami uznáte, že na něj opravu sedne. :-)
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Eminem007
Příspěvky: 386
Registrován: 03 čer 2013 19:20

Re: Shazam!

Příspěvek od Eminem007 »

mě se tenhle dabing hrozně zamlouvá, hrozně moc. Michal Holán je rozhodně suprově obsazenej a jako Shazam bude velice jednoznačně dobrý, stejně jako pan Dvořák se mi zamlouvá na Marku Strongovi, i zbytek vypadá velice dobře :-: :-: :-:
P.S. - nic vezlém, ale film má jít do kin až v dubnu ale dabing k filmu je tu zveřejněný už teď, docela mě zajímá kdy tu bude dabing na Captain Marvel.
Uživatelský avatar
Dosty43
Příspěvky: 194
Registrován: 22 bře 2011 18:12

Re: Shazam!

Příspěvek od Dosty43 »

Obsazení je v pohodě ;) Jak Holán tak i pan Dvořák.
Uživatelský avatar
KOMZA
Příspěvky: 2631
Registrován: 12 led 2015 19:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Shazam!

Příspěvek od KOMZA »

Obsazení se mi líbí, a to hodně! :-:
Nejdřív jsem byla trochu rozmrzelá, protože mám zkrátka dost najeté spojení Levi - Jagelka, ale musím souhlasit s Tomášem z Totalfilmu, že by tohle tady asi už úplně padnoucí nebylo. Michal Holán je skvělou volbou, naprosto ideální pro postavu, kterou je Shazam! A jsem naprosto nadšená z volby Jiřího Dvořáka na Marka Stronga, na to se moc těším.

Co se týče znovuobsazení Pavla Vondry... No, ne že by se mi to nějak líbilo, ale na druhou stranu, už sám Djimon Hounsou hrál i v Aquamanovi. Možná už mohl být i znovuobsazen Rudolf Kubík, aby to vypadalo jako záměr :-?
Eminem007 píše:P.S. - nic vezlém, ale film má jít do kin až v dubnu ale dabing k filmu je tu zveřejněný už teď, docela mě zajímá kdy tu bude dabing na Captain Marvel.
Holt někde nejsou tolik paranoidní a tak silně zaměření na utajování informací, ale tak tyto praktiky v případě Disney už všichni známe... :lol:
Uživatelský avatar
KOMZA
Příspěvky: 2631
Registrován: 12 led 2015 19:10
Kontaktovat uživatele:

Re: Shazam!

Příspěvek od KOMZA »

Ještě jedna věc, video z dabingu s Michalem Holánem: https://www.instagram.com/p/BumYpXKFO5e/ :D
Uživatelský avatar
ReDabér
Globální moderátor
Příspěvky: 5676
Registrován: 25 bře 2008 16:23
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Shazam!

Příspěvek od ReDabér »

Jak už se to tady jednou psalo - neskutečnej sympaťák :D :D :D :-:
Uživatelský avatar
Ištván87
Příspěvky: 2461
Registrován: 24 lis 2008 22:17

Re: Shazam!

Příspěvek od Ištván87 »

Nikdo nepochybuje, že je Michal Holán sympaťák. Jen by nemusel dabovat v každém seriálu na Comedy Central a v každém druhém filmu. Pokud se ovšem pokoušeli sehnat někoho jiného a nikdo jiný nemohl, tak se nedá nic dělat.
Oblíbení dabéři: Zdeněk Hruška, Vladimír Dlouhý, Libor Hruška, Jiří Schwarz, Filip Jančík, Karel Heřmánek, Václav Postránecký, Jiří Bartoška, Jan Kanyza

Oblíbené dabérky: Vilma Cibulková, Ilona Svobodová, Helena Friedrichová, Zlata Adamovská
kakadu
Příspěvky: 66
Registrován: 28 črc 2011 01:09

Re: Shazam!

Příspěvek od kakadu »

ad jackb:
Je zajímavý, že Djimon Hounsou (postava The Wizard / Shazam), kterého tu dabuje P. Vondra, hrál v Aquamanovi postavu krále Ricou. Takže stejný herec ve dvou originálních filmech DC během 4 měsíců na dvě různé postavy. :shock:
Odpovědět

Zpět na „Filmy“