Úroveň nových sérií Simpsonových

Povídejte si i o věcech, které nesouvisí přímo s dabingem
Odpovědět
Uživatelský avatar
ReDabér
Globální moderátor
Příspěvky: 5675
Registrován: 25 bře 2008 16:23
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Úroveň nových sérií Simpsonových

Příspěvek od ReDabér »

Nechci spamovat v tématu, tak jsem založil samostatné (je možné, že už zde někdo něco podobného kdysi založil, tam mě když tak upozorněte a svůj příspěvek zařadím tam).

Souhlasím, že nové série už zdaleka nejsou ono. Byť je výhoda, že animovaní herci nestárnou, tak se ale ukazuje, že se dají vyčerpat témata. Nejhorší díly jsou ty, kdy postavy dělají něco, k čemu do té doby neměl divák potuchy, že na něco takového měly talent (režie, hraní, choreografie, sport, dabing), to je naprosto umělé a ještě to na mě působí i nepřirozeně. Tyhle díly jsem odzíval - to je i případ prvního dílu premiérové řady.
Na druhou stranu musím napsat, že se často ale tvůrcům podaří vytvořit tak trochu mistrovské dílo, resp. tak dobrý díl, že za sebou nechá i leckterý klasický díl. A takové díly právě několikrát nabídla 32. série. Jako z dílů 2 (starověký Řím), 3 (tři umělecké příběhy), 8 (Skinner, Chalmers a jejich roadtrip), 9 (Lisin spor s Hoover), 10 (parodie na vánoční filmy - ten jsem si zamiloval, jeden z nejvtipnějších dílů ever :-: ) a 12 (Bart objeví deník paní Krabappel, zase naopak velice dojemný díl) jsem byl naprosto nadšený. Ani další díly nebyly většinou vůbec špatné. Myslím, že bychom neměli mít od nových řad taková velká očekávání a srovnávat je s klasikou, ale měli bychom i v tom novém hledat něco hezky simpsonovského - a těšit se, že se podaří vytvořit i nějaký ten skvost :D
Uživatelský avatar
Jack_6428
Příspěvky: 1710
Registrován: 03 pro 2008 23:58
Bydliště: V rozvodech kabelových sítí ČR

Re: Úroveň nových sérií Simpsonových

Příspěvek od Jack_6428 »

Od doby kdy vyšel film a přešli na HD to není ono. Změna stylu je jedna věc. V něčem je lepší a dá se na něj zvyknout. To je to menší zlo. To větší zlo však je množství hostujících celebrit, politiky a product placementu. A úplně to největší zlo pak je prázdnota, kdy to buď nemá nápad nebo vtip nebo to je recyklované. Ten seriál jede dál jen aby byl nejdelší v historii a vydělal prachy.
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
Uživatelský avatar
eroXman
Příspěvky: 256
Registrován: 12 bře 2017 12:59
Bydliště: Krnov
Kontaktovat uživatele:

Re: Úroveň nových sérií Simpsonových

Příspěvek od eroXman »

Simpsonovi mají nakročeno se stát animovanou verzi nekonečné Ulice :D
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.

- Tomáš G. Masaryk
Odpovědět

Zpět na „Mimo mísu“