Náměty, připomínky ...
- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Re: Náměty, připomínky ...
mno, některý fora tu funkcí mají, a ne každej dotaz potřebuje vypsat odpověď, tzn. míň textu a citací a možná lepší chod, jen mě to napadlo když jsem to viděl jinde
Sháním VHS nahrávky ze stanic SuperMax, Max1, HBO, CablePlus. Animované i hrané. Vyměním či odkoupím. Na formátu a kvalitě nezáleží.
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda, že někdy to napíše někdo tak pěkně, že než jen podpořit v diskuzi ten či onen názor jednoduchým "souhlasím" nebo "myslím si to samé", tahle funkcionalita by to značně usnadnila.
- chovanecm
- Senior admin
- Poznámka: Máš zkušenosti s SSH, MySQL, případně PHP? Chceš pomoci fóru dál fungovat? Napiš. Já již na fóru nepůsobím. Pouze v urgentních případech, děkuji za pochopení.
Komu vám to běží pomalu, prosím napište mi příklad stránky, kde jste se s tím setkali.
Pokusím se stejný problém navodit u sebe a pak případně vypnout ty seznamy témat, co jsme teď zavedli. Zda to nezpůsobují ony. Díky
Pokusím se stejný problém navodit u sebe a pak případně vypnout ty seznamy témat, co jsme teď zavedli. Zda to nezpůsobují ony. Díky
Tento týden je to u mě v pořádku, jinak se to vztahovalo na celé fórum, na jakoukoli stránku. Od víkendu už ale nic takového nepozoruju.
- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Podepisuju, úplně stejně. Akorát mě to navíc poslední dobou abnormálně často odhlašuje na mobilu, ačkoliv mám přihlášení při každé návštěvě. Zdali je to ale problém fóra, nebo si se mnou hraje prohlížeč, to už nevím.
Už to běží úplně v poho. Já myslela, že už jsi s tím právě čaroval