Brocc a jeho chlapci

Povídejte si i o věcech, které nesouvisí přímo s dabingem
Uživatelský avatar
Brocc
Příspěvky: 1341
Registrován: 24 úno 2009 18:38
Bydliště: Českomoravská Divočina....

Re: Benedict Cumberbatch

Příspěvek od Brocc »

Konečně se shodneme.
Uživatelský avatar
Michaela2
Admin
Příspěvky: 7057
Registrován: 17 srp 2011 02:29
Bydliště: Praha

Re: Benedict Cumberbatch

Příspěvek od Michaela2 »

fabec122 píše: 29 dub 2024 19:20

Je teda divný, že to musí připomínat běžný uživatel, ale asi i administrátoři občas zapomenou, co mají vlastně kontrolovat. Nebo by byl možná problém v tom, že kdyby na to upozornili, tak by někteří museli začít u sebe...

4. Nehaňte a neurážejte jiné uživatele jen proto, že mají jiný názor.
5. Vyjadřujte se slušně, urážlivé nebo vulgární příspěvky budou mazány.
Děkuji za připomenutí, za mě je všechno v pořádku, kdybych si myslela opak, zasáhla bych .-) Spíš vy byste se měli krotit při napadání Vojty Hájka, abyste na DF neskončili natrvalo!
Já jsem někoho urazila? Já si myslím leccos, ale rozhodně vás tím veřejně nekonfrontuji. Dlouhodobě mám pocit, že muži na DF jsou přecitlivělejší než mladá holka při prvním menzesu.

Vám jen vadí retorika člověka, který se nespokojí s tím, co je mu předloženo, ale nad daným spojením přemýšlí, používá oči, uši, originál. A svými nekonvenčními vhledy napadá tu vaši pravdu aneb zajetý zvyk, kombinace, které jsou pro vás posvátné, i když jsou očislyšně absurdní. Někteří lidé jsou prostě náročnější, nespokojí se s málem, chtěji kopii originálu, jiným stačí, že rozumí a dostanou hlas, na který jsou zvyklí. A tu na sebe narážíte a vzniká konfrontace, někdy vtipná, někdy méně příjemná.

Je v pořádku mít rád určitá spojení, byť třeba ze zvyku, a je i možné mít rád spojení, která jsou objektivně hodnoceno (vzhledem k originálu nebo vzhledu herce) mimo.A to se Brocc dle mě snaží ukázat a vám se nelíbí.
Já jsem vyrostla na seriálu Beverly Hills 90210, miluju spojení Shannen Doherty- Petra Tišnovská (jiné spojení neakceptuji, krom Slováčkové v Čarodějkách) ale objetivně vzato, ta kombinace je úplně mimo, herečka má velmi tvrdý drsný projev. Stejně Jennie Garth, chci slyšet Martinu Hudečkovou, ale sama herečka má jemnouňky ženský hlásek, který třeba v sk dabingu dodržují.

De facto jsem chtěla jen zareagovat na tu poznámku o adminech. Pokračovat v diskuzi nehodlám, protože pro mě nemá sebemenší význam ;)
Uživatelský avatar
Michaela2
Admin
Příspěvky: 7057
Registrován: 17 srp 2011 02:29
Bydliště: Praha

Re: Brocc a jeho chlapci

Příspěvek od Michaela2 »

Přesunuto, abychom nebyli OT :-)
Odpovědět

Zpět na „Mimo mísu“