V českém znění (podcast)

Diskuze o současném dabingu, zajímavosti...
Odpovědět
Uživatelský avatar
KOMZA
Příspěvky: 2657
Registrován: 12 led 2015 19:10
Kontaktovat uživatele:

Re: V českém znění (podcast)

Příspěvek od KOMZA »

Tak teď už můžu prozradit, že si Richard udělal výlet do Bratislavy, kde byl natočen speciální díl "V slovenskom znení" s tématem Dempsey a Makepeaceová. Pochopitelně nechyběli Boris Farkaš a Kamila Magálová, došlo též na ukázku dabingu.

https://www.instagram.com/stories/vcesk ... J0Zmx2N2w1
Uživatelský avatar
Mark LS
Příspěvky: 14439
Registrován: 29 čer 2013 22:08

Re: V českém znění (podcast)

Příspěvek od Mark LS »

Docela škoda, že tam nebyla pozvaná i "česká Makepeaceová" Martina Hudečková, která taky nadabovala Glynis Barber úžasně, mohly se s Kamilou Magálovou podělit o vzpomínky na dabování seriálu. :(
Uživatelský avatar
KOMZA
Příspěvky: 2657
Registrován: 12 led 2015 19:10
Kontaktovat uživatele:

Re: V českém znění (podcast)

Příspěvek od KOMZA »

To je sice hezké a nijak to nerozporuji, ale pominu-li samotnou výpravu až do Bratislavy, je předpokládám jasné, že něco takového by příliš nezapadalo do koncepce tohoto dílu. Přece jen jde o slovenský speciál, tudíž je to pochopitelné.
Uživatelský avatar
CANNIBAL
Příspěvky: 15
Registrován: 21 zář 2008 13:23

Re: V českém znění (podcast)

Příspěvek od CANNIBAL »

KOMZA píše: 02 kvě 2024 18:35
CANNIBAL píše: 25 dub 2024 22:14 Mě by také zajímalo, proč vychází tak málo podcastu V českém znění.
Co se týče mě, můj pořad to není, já můžu stát nanejvýš nenápadně v pozadí. A popravdě jsem ani nevěděla, že mám záznam na ČSFD, zajímavé. Zkušenostmi bych to nicméně nenazvala, navíc na mě nikdo není zvědav, to přenechám raději ostatním... :)
Ano, jistě. Jsem si toho vědom, že Váš pořad to není a že můžete zatím stát jen tiše v pozadí. Nicméně si myslím, že za zeptání nic nedáte. ;) A kromě toho, byla by věčná škoda, kdyby pořad zanikl, obzvlášť když jste se na něm tak pracně podílela. Pro neustálou absenci p. Wágnera. Je vidět, že ho to očividně nebaví, anebo na to nemá čas. Čili, kdybyste se s ním ve vysílání alespoň střídala, bylo by to úplně nejlepší. :D Pokud jde o vaší obavu, že by na vás nikdo nebyl zvědavý, :nesouhlas: tak si myslím, že jste zbytečně moc skromná. :-? Poněvadž při vašem hostování v Zing Podcastu #11 o hře Mafia jste měla jednu z největších sledovaností. :-: To vám je snad málo? :shock:
Odpovědět

Zpět na „Obecně“