Furiosa: Sága Šíleného Maxe / Furiosa: A Mad Max Saga

Nové i ty starší

Moderátor: ReDabér

MikeZ
Kontaktovat uživatele:

Re: Furiosa: Sága Šíleného Maxe / Furiosa: A Mad Max Saga

Nový příspěvek od MikeZ »

Dabing jsem viděl omylem (chyba kina), ale přes prvotní šok byl velmi slušný. Překlad je neskutečně nápaditý (jen změna z "Nadsmrťase" z titulků jedničky na Inmortana zamrzela, ale chápu důvod), ani s obsazením jsem neměl problém. Proklínaný Maxián mi přišel v pohodě, paradoxně tahle Hemsworthova role asi nejvíc odpovídá jeho naturelu, zvládal tu komediální velikášskou polohu bez problému. Škoda naprosto fatální chyby v obsazení Filipa Švarce na Pretorian Jacka, příliš výrazný hlas a na mlčenlivého cool borce vůbec nepasoval, modlil jsem se aby mluvil co nejméně :)
Brocc

Nový příspěvek od Brocc »

Gratuluju LS k vraždě Dementa. Jako to je totálně bez stylizace, Honza je jak z romantický komedie a je absolutně mimo. Tohle je v dabingu úplně jiná postava. Možná by se v LS mohli míň věnovat instagramu a víc filmům.
Jsem fanoušek kvalitního dabingu. Tím špatným si filmy kazit nenechám.
TmavyCyklista
Globální moderátor

Nový příspěvek od TmavyCyklista »

Neříkej to, LS je nejlepší studio, oni neumí udělat cokoliv špatně, všechno je 100% tutovka a záruka kvality.
https://www.herni-dabing.cz/ - nová databáze českého herního dabingu
Seznam česky dabovaných her
Nanamarak

Nový příspěvek od Nanamarak »

Neměli by být mezi souvisejícími filmy i ty první tři snímky, které Miller natočil s Melem Gibsonem? Vím, že spojitost těch pěti filmů je taková volnější, ale přeci jenom.
DadiQ

Nový příspěvek od DadiQ »

Jediné důležité spojení tady bylo dodrženo, nic mi vysloveně netrhalo uši. Víc takových dabingů. :-:
Odpovědět

Zpět na „Filmy“