Kdyby všichni dostávali cenu, neměla by žádnou cenu. Také jsem si však všiml, že starší herci (nejen v dabingu) někdy bohužel spíše dostávají ceny kvůli stáří a nemocem než za dlouhodobé účinkování a velké vytížení v dabingu, nebo jsou prostě slavnější a na ty relativně zdravé a stále aktivní se třeba zapomíná, protože nejsou jinde moc vidět. Pak se stává, že náhle zemřou a nedostanou cenu ani in memoriam.. Tomu se úplně vyhnout nedá, protože herců i "dabérů" je mnoho, tak je logické, že se na všechny nedostane.
Také mě mrzí, že v podcastu V českém znění nevycházejí nové rozhovory, protože některé byly opravdu na 1*, některé byly zase jen průměrné nebo i občas podprůměrné, jakoby šité horkou nití, proto tady zaznívala i kritika (která byla naprosto v pořádku) a po té největší už Richard W. udělal jen vánoční speciální epizodu a slovenský speciál. Za mě by bylo super, pokud by se kladl důraz na kvalitu a 100% připravenost než na kvantitu, ale zároveň tu nechci být jako přísný porotce, takže to dle mě nemusí být úplně dokonalé (nikdo není dokonalý). Je mi jasné, že to není jen tak a pokud třeba na to už nemá RW tolik volného času nebo chuť, musíme to respektovat. Jsou to jen mé spekulace.
Pro mě to je zatím nejlepší a nejprofesionálnější pořad o dabingu a klidně by mohl mít i delší stopáž. Druhý je MISTŘI DABINGU. Pak dlouho, dlouho nic a pak Karolína Vrbasová s bulvárním pořadem Kdo to mluví, kde se omílají do kola podřád ty samé otázky z jiných rozhovorů a nejde se vůbec do hloubky dabingu (co všechno obnáší), takže se jako skalní fanoušek z nich nic (nebo téměř nic) nového nedozvím a proto mě to ani nebaví...
V českém znění (podcast)
Re: V českém znění (podcast)
TOP: O. Brous., F. F., V. Bedr., P. Han., B. Rös., J. Zavř., J. Schán., V. Brab., S. Fiš., P. Pel., V. Post., P. Ol., J. Plachý, B. Šv., V. a M. Dlouhý, L. Mrk., J. Schw., L. Hruš., J. Med., A. Pyš., J. Šť., J. Prag., H. Fried., S. Post., T. Med., K. Špr.
Re: V českém znění (podcast)
Díl z letošních cen FF: https://www.novinky.cz/clanek/kultura-t ... o-40489477
"Mezi zpovídanými hosty budou Petr Štěpánek, Pavel Rímský, Slávka Špánková Hozová, Eliška Balzerová nebo Gustav Bubeník (je to pochopitelně Bubník, maj to tam blbě). Ptá se jich (nejen) na jejich práci bude moderátor Richard Wágner."
"Mezi zpovídanými hosty budou Petr Štěpánek, Pavel Rímský, Slávka Špánková Hozová, Eliška Balzerová nebo Gustav Bubeník (je to pochopitelně Bubník, maj to tam blbě). Ptá se jich (nejen) na jejich práci bude moderátor Richard Wágner."