Dlouhodobě sháním tento dabing
- z celovečerních filmů:
Vánoce Hercula Poirota, Záhada na zámku Styles
díly seriálu:
Dobrodržství claphamské kuchařky, Vražda v Mews, Únos Johnyho Wawerlyho, Byt v třetím poschodí, Dobrodružství na moři, Křížový král, Sen, Smrt na mysu 1 i 2, Ztracený důl, Corwallská záhada, Tajemné zmizení pana Davenheima, Dvojnásobný zločin, Tajemství levného bytu, Únos ministerského předsedy, Záhada Západní hvězdy, Vražda na maškarním plese , Vosí hnízdo, Tragédie v Marsdonu, Dvojitá stopa, Záhada španělské truhly, Plymouthský expres, Záhada lovecké chaty,Outsider, Žlutý iris, Případ ztracené závěti, Dobrodružství italského šlechtice, Bonboniéra, Zrcadlo mrtvého muže, Krádež klenotů v hotelu Grand Metropolitan
Pouze původní dabing: Poirot - Petr Kostka, Hastings - Ondřej Vetchý, inspektor Japp - Stanislav Fišer
Kdyžtak info poštou, jsem ochotný směnit i koupit. Beru libovolný formát (DVD, VHS, avi, cokoliv) v jakémkoliv stavu
Hercule Poirot - původní dabing
Hercule Poirot - původní dabing
Naposledy upravil(a) Opsha dne 22 čer 2010 20:06, celkem upraveno 1 x.
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů dlouhodobě nepřítomen.
Kdyby se něco dělo - PM.
Kdyby se něco dělo - PM.
Re: Hercule Poirot - původní dabing
Co si pamatuji tak v prvním dabingu nebyl Byt ve třetím patře, ale Byt ve třetím poschodí.
Je to možné, přeci jen je to už nějaký pátek, kdy původní dabing šel a já si nemůžu všechno pamatovat. Upravím a nebráním se dalším opravám.
Z důvodu žabomyších válek a přístupu některých expertů dlouhodobě nepřítomen.
Kdyby se něco dělo - PM.
Kdyby se něco dělo - PM.
Divím se, že za tu dobu se nikdo nepřidal. Tak aktualizuju a přidávám se. Tohle bych chtěl moc vidět s Kostkou.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Nemůžu za to že právě toho je většina.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Zdravím,
mám na VHS kazetách z televize nahrané s původním dabingem s Petrem Kostkou:
Vánoce Hercula Poirota
Smrt v oblacích
Vraždy podle abecedy
Případ v ulicí Hickory
Němý svědek
Jsem pamětník a nedám na tento původní dabing dopustit. Rád tyto filmy poskytnu na převedení do lepšího formátu a byl bych případně rád za další díly s dabingem s Petrem Kostkou.
mám na VHS kazetách z televize nahrané s původním dabingem s Petrem Kostkou:
Vánoce Hercula Poirota
Smrt v oblacích
Vraždy podle abecedy
Případ v ulicí Hickory
Němý svědek
Jsem pamětník a nedám na tento původní dabing dopustit. Rád tyto filmy poskytnu na převedení do lepšího formátu a byl bych případně rád za další díly s dabingem s Petrem Kostkou.