Náměty, připomínky ...

Vždyť to znáte. Vždycky je co vylepšovat a pokud vás něco napadne, případně chcete-li se nějak aktivně zapojit, budeme jenom rádi.
Grizzli5690
Moderátor

Re: Náměty, připomínky ...

Nový příspěvek od Grizzli5690 »

Aha, paráda, díky. To mě nenapadlo tam nedát to plus. :D
fabec122

Nový příspěvek od fabec122 »

Budy píše: 04 říj 2024 18:41 Pokud má forum pravidla téměř na vše (slušné vyjadřování, zakládání profilů, ankety), tak by bylo fajn udržovat nějakou vážnost i v samotných názvech anket. To, co tady v poslední době čtu ("Tož někomu to hoďte", text v němčině či pozpátku...), má být co?
Souhlas. Paklize dotycneho jeho funkce nebavi, jiste ho nikdo nenuti ji delat. Pokud si toho vsimnul nekdo, kdo je v hegemonii fora na vysi pozici, tak by mel ze sve pozice upozornit na to, ze detinske chovani je vrchol trapnosti. Ale jen muj nazor...Mozna, ze vedeni chce DF smerovat smerem k detskemu publiku a primitivni urazene zabave.
eroXman
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od eroXman »

Proboha vy jste strašní suchaři.. Pohoršovat se nad názvy anket, to nemáte opravdu nic jiného na práci? Ať si ty ankety pojmenuji jak chtějí, když to neporušuje pravidla tohoto fóra. Nejlepší by bylo, kdyby ty ankety šlo nějak skrýt, neboť to zabírá půlku stránky..
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.

- Tomáš G. Masaryk
TmavyCyklista
Globální moderátor

Nový příspěvek od TmavyCyklista »

Chlapci, ale vážně. Někdo vám sebral hračky, že jste se přišli vybrečet? U Budyho to celkem chápu, ten si kdysi hrdě vytesal datum 18.05.2008 – 07.05.2015, ale poté přišlo zmrtvýchvstání a od té doby jsou moderátoři jeho zapřísáhlí nepřátelé a rád do nich rýpe. Takže vlastně v pořádku.

Ale fabec mě fakt překvapil, já myslel, že dodnes brečí výhradně u slovenskejch pohádek. Zrovna jeho komentář ale nedává v ničem smysl.

Ještě bych zakázal emoty a vám dvěma poradil, abyste je případně ze svejch komentářů vymazali. Někoho by to mohlo pohoršit.
https://www.herni-dabing.cz/ - nová databáze českého herního dabingu
Seznam česky dabovaných her
HonzaXXII

Nový příspěvek od HonzaXXII »

Pro mě za mě si ty názvy anket klidně pište maďarsky, rusky, japonsky, korejsky, nebo hieroglyfy :D Jak píše nejeden jiný, problém je, že kolikrát zabírají drtivou většinu úvodní stránky.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.

Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Budy

Nový příspěvek od Budy »

TmavyCyklista píše: 07 říj 2024 20:45 Chlapci, ale vážně. Někdo vám sebral hračky, že jste se přišli vybrečet? U Budyho to celkem chápu, ten si kdysi hrdě vytesal datum 18.05.2008 – 07.05.2015, ale poté přišlo zmrtvýchvstání a od té doby jsou moderátoři jeho zapřísáhlí nepřátelé a rád do nich rýpe. Takže vlastně v pořádku.

Ale fabec mě fakt překvapil, já myslel, že dodnes brečí výhradně u slovenskejch pohádek. Zrovna jeho komentář ale nedává v ničem smysl.

Ještě bych zakázal emoty a vám dvěma poradil, abyste je případně ze svejch komentářů vymazali. Někoho by to mohlo pohoršit.
Ha ha. Oni se tady kdysi moderátoři chovali trochu jinak než dnes. Ať už jsem tady od roku 2008 kritizoval cokoli, tak vždy slušně a bez arogance. Což se o mnohých říct nedá. Třeba nyní nechápu tvůj sarkasmus. Pravidla tady jsou opravdu skoro na vše, dochází ke zbytečným hádkám či rozepřím a když napíšu připomínku k názvům anket (mimochodem do správného vlákna), tak nedojde k žádnému kloudnému komentáři a argumentu, ale naopak jen k ubohému vysmátí.

A kritika nerovná se nenávist. Jen to musíš umět přijmout.

No nic... Návrh jsem podal. Zamítnut byl rychle. A svět jede dál. ;) :)
18.05.2008 – 07.05.2015
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

Honza: No konečně nějaký nadšený polyglot :D

Ero: Více humoru je lék na všechno :-) Mužům přehnaná vážnost nesluší 8-)

Honza + Ero: To je sice pravda, ale v takhle viditelných anketách hlasuje mnohem více lidí . :-)

Řádně aktualizované profily nejsou na DF standardem jako kdysi, najdou se zde profily neaktualizované klidně i 8 let. Pokud někdo chce anketu a nebo upravit žebříček, je potřeba dané profily za celé ty roky aktualizovat a to přesně dělá TmavýCyklista, pravděpodobně by musel být masochista toto dělat, kdyby ho to nebavilo.

Za mě se řeší ptákovIny, ale ok, vrátíme DF serioznější tvář.

PS: a piště, prosím, bez gramatických chyb, ať to po vás nemusím opravovat, to zase vadí mně, hrubky na DF.
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Budy

Nový příspěvek od Budy »

Michaela_ píše: 07 říj 2024 22:33 PS: a piště, prosím, bez gramatických chyb, ať to po vás nemusím opravovat, to zase vadí mně, hrubky na DF.
A co překlepy? Třeba piště? :D
18.05.2008 – 07.05.2015
Michaela_
Admin

Nový příspěvek od Michaela_ »

Překlep je známka nešikovných prstů a nebo klávesnice bez písmen, ne analfabetismus s tím jsem v souladu. 👍
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Budy

Nový příspěvek od Budy »

V pohodě. To byl jen humor, ať mi to sluší. :)
18.05.2008 – 07.05.2015
Odpovědět

Zpět na „Náměty a připomínky k fóru“