Náměty, připomínky ...
- Grizzli5690
- Moderátor
Re: Náměty, připomínky ...
Aha, paráda, díky. To mě nenapadlo tam nedát to plus.
Oblíbení dabéři: Josef Pejchal, Saša Rašilov, Anna Theimerová, Jitka Moučková
Oblíbené studia: S Pro Alfa, lyuno, LS Production
Oblíbené studia: S Pro Alfa, lyuno, LS Production
Souhlas. Paklize dotycneho jeho funkce nebavi, jiste ho nikdo nenuti ji delat. Pokud si toho vsimnul nekdo, kdo je v hegemonii fora na vysi pozici, tak by mel ze sve pozice upozornit na to, ze detinske chovani je vrchol trapnosti. Ale jen muj nazor...Mozna, ze vedeni chce DF smerovat smerem k detskemu publiku a primitivni urazene zabave.
Proboha vy jste strašní suchaři.. Pohoršovat se nad názvy anket, to nemáte opravdu nic jiného na práci? Ať si ty ankety pojmenuji jak chtějí, když to neporušuje pravidla tohoto fóra. Nejlepší by bylo, kdyby ty ankety šlo nějak skrýt, neboť to zabírá půlku stránky..
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.
- Tomáš G. Masaryk
- Tomáš G. Masaryk
- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Chlapci, ale vážně. Někdo vám sebral hračky, že jste se přišli vybrečet? U Budyho to celkem chápu, ten si kdysi hrdě vytesal datum 18.05.2008 – 07.05.2015, ale poté přišlo zmrtvýchvstání a od té doby jsou moderátoři jeho zapřísáhlí nepřátelé a rád do nich rýpe. Takže vlastně v pořádku.
Ale fabec mě fakt překvapil, já myslel, že dodnes brečí výhradně u slovenskejch pohádek. Zrovna jeho komentář ale nedává v ničem smysl.
Ještě bych zakázal emoty a vám dvěma poradil, abyste je případně ze svejch komentářů vymazali. Někoho by to mohlo pohoršit.
Ale fabec mě fakt překvapil, já myslel, že dodnes brečí výhradně u slovenskejch pohádek. Zrovna jeho komentář ale nedává v ničem smysl.
Ještě bych zakázal emoty a vám dvěma poradil, abyste je případně ze svejch komentářů vymazali. Někoho by to mohlo pohoršit.
Pro mě za mě si ty názvy anket klidně pište maďarsky, rusky, japonsky, korejsky, nebo hieroglyfy Jak píše nejeden jiný, problém je, že kolikrát zabírají drtivou většinu úvodní stránky.
Nejsem proti předabovávání obecně. Jen proti zbytečnému.
Nemůžu za to že právě toho je většina.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Nemůžu za to že právě toho je většina.
Sháním pořady TKM, Hitšaráda, 5xP, Triangel, Telegramiáda, Písničky z obrazovky, a VHS Supraphonu z 80. let. O záznamy z YouTube a DVD nestojím.
Ha ha. Oni se tady kdysi moderátoři chovali trochu jinak než dnes. Ať už jsem tady od roku 2008 kritizoval cokoli, tak vždy slušně a bez arogance. Což se o mnohých říct nedá. Třeba nyní nechápu tvůj sarkasmus. Pravidla tady jsou opravdu skoro na vše, dochází ke zbytečným hádkám či rozepřím a když napíšu připomínku k názvům anket (mimochodem do správného vlákna), tak nedojde k žádnému kloudnému komentáři a argumentu, ale naopak jen k ubohému vysmátí.TmavyCyklista píše: ↑07 říj 2024 20:45 Chlapci, ale vážně. Někdo vám sebral hračky, že jste se přišli vybrečet? U Budyho to celkem chápu, ten si kdysi hrdě vytesal datum 18.05.2008 – 07.05.2015, ale poté přišlo zmrtvýchvstání a od té doby jsou moderátoři jeho zapřísáhlí nepřátelé a rád do nich rýpe. Takže vlastně v pořádku.
A kritika nerovná se nenávist. Jen to musíš umět přijmout.
No nic... Návrh jsem podal. Zamítnut byl rychle. A svět jede dál.
18.05.2008 – 07.05.2015
Honza: No konečně nějaký nadšený polyglot
Ero: Více humoru je lék na všechno Mužům přehnaná vážnost nesluší
Honza + Ero: To je sice pravda, ale v takhle viditelných anketách hlasuje mnohem více lidí .
Řádně aktualizované profily nejsou na DF standardem jako kdysi, najdou se zde profily neaktualizované klidně i 8 let. Pokud někdo chce anketu a nebo upravit žebříček, je potřeba dané profily za celé ty roky aktualizovat a to přesně dělá TmavýCyklista, pravděpodobně by musel být masochista toto dělat, kdyby ho to nebavilo.
Za mě se řeší ptákovIny, ale ok, vrátíme DF serioznější tvář.
PS: a piště, prosím, bez gramatických chyb, ať to po vás nemusím opravovat, to zase vadí mně, hrubky na DF.
Ero: Více humoru je lék na všechno Mužům přehnaná vážnost nesluší
Honza + Ero: To je sice pravda, ale v takhle viditelných anketách hlasuje mnohem více lidí .
Řádně aktualizované profily nejsou na DF standardem jako kdysi, najdou se zde profily neaktualizované klidně i 8 let. Pokud někdo chce anketu a nebo upravit žebříček, je potřeba dané profily za celé ty roky aktualizovat a to přesně dělá TmavýCyklista, pravděpodobně by musel být masochista toto dělat, kdyby ho to nebavilo.
Za mě se řeší ptákovIny, ale ok, vrátíme DF serioznější tvář.
PS: a piště, prosím, bez gramatických chyb, ať to po vás nemusím opravovat, to zase vadí mně, hrubky na DF.
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Překlep je známka nešikovných prstů a nebo klávesnice bez písmen, ne analfabetismus s tím jsem v souladu.
Petra Tišnovská, René Slováčková