Camp Crasher
Info: IMDB | ČSFD | KB | TRAILERY
DABING: Netflix
V českém znění: Jitka Moučková - Natalia Oreiro (Patri Peiró), Bartoloměj Navrátil - Milo Lis (Ramiro), Eliška Nezvalová - Dalia Gutmann (Gisell), Ondřej Kavan - Pablo Rago (Diego), Karolína Daitlová - Jana Juarez (Ariana), Oliver Olt - Manuel Kaplan (Bautista), Pavel Tesař - Sebastián Arzeno (Walter), Anděla Jirotková - Mora Starosta (Luz), Michaela Dinhová - Sofía Morandi (Carla), Petra Horváthová - Paula Baldini (Francesca), Zdeněk Hruška - Ezequiel Sanz (Miguel), Tomáš Karger - Rubén Heis (šofér), Miriam Chytilová - María Eugenia Zapata (matka), Ivo Hrbáč, Maxmilián Kocek, Karolína Křišťálová, Linda Křišťálová, Michael Polák, Vilém Vávra, David Voráček
Překlad: Barbora Jarošová Kinská
Produkce: Kateřina Brožová, Dita Dlasková
Zvuk: Pavel Dvořák
Výsledný mix: Robert Slezák
Dialogy a režie: Miriam Chytilová
Pro Netflix vyrobilo Studio Virtual® - 2024
Tábor s mámou / Campamento con mamá
Moderátor: filip
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tábor s mámou / Campamento con mamá
Někdo by to dříve či později stejně napsal, takže ano, škoda, že nevyšla Ivana Andrlová, ale na druhou stranu si myslím, že Jitka Moučková je dost v pohodě, protože Natalia je pořád strašně pěkná ženská a budou k sobě určitě pasovat dobře.
Když jsem před půl rokem psala tento koment u jiného filmu
Natalie v podání Ivany je vždycky vtipná, s Jitkou nudná.
tak tím stereotypem jsem měla na mysli právě Jitku Moučkovou.
Natalie v podání Ivany je vždycky vtipná, s Jitkou nudná.
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
- Joe Black
- Kontaktovat uživatele:
Z tohohle úhlu pohledu jsem to nemyslel, spíš jsem myslel, že to není žádná volba úplně zcestná a nesedící...
Už v traileru byla Jitka Moučková absolutně nepadnoucí, tak o to větší škoda, že je nakonec i v samotném filmu. Určitě by se tady mělo zmínit, že vynikající Ivanu Andrlovou dokázal na Naty během 1 roku dodržet Vapet a to rovnou 3x a dokázali to i 1x na AMC, jen Netflix obsadí Jitku Moučkovou, docela dost ostuda.
Nej dabéři: Filip Jančík, Filip Švarc, Ivo Novák, Jan Šťastný, Marek Holý, Michal Jagelka, Zdeněk Hruška
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
Nej dabérky: Irena Hrubá, Jitka Ježková, Kateřina Lojdová, Tereza Bebarová, Vladimíra Včelná, Zuzana Skalická
S tim musim souhlasit. Pani Andrlova je na tuto herecku - dle meho nazoru - naprosto nenahraditelna.
NOVA, jedině ona.