Ježek Sonic 3 / Sonic the Hedgehog 3
Ježek Sonic 3 / Sonic the Hedgehog 3
Info: IMDB | ČSFD | KB | TRAILERY
Související: Ježek Sonic, Ježek Sonic 2, 'Knuckles'
DABING: Kino
V českém znění: Ondřej Brzobohatý - Ben Schwartz (Ježek Sonic / Super Sonic), Bohdan Tůma - Jim Carrey (Dr. Robotnik / Gerald Robotnik), Jana Zenáhlíková - Colleen O'Shaughnessey (Tails), Martin Zahálka - Idris Elba (Knuckles), Michal Dlouhý - Keanu Reeves (Shadow / Super Shadow), Filip Jančík - James Marsden (Tom Wachowski), Kateřina Lojdová - Tika Sumpter (Maddie Wachowski), Ivo Hrbáč - Lee Majdoub (agent Stone), Irena Máchová - Krysten Ritter (Rockwell), Zdeněk Maryška - Tom Butler (Walters), Vanda Konečná - Natasha Rothwell (Rachel), Filip Švarc - Shemar Moore (Randall), Petr Neskusil - Adam Pally (Wade Whipple), Eliška Voráčková - Alyla Browne (María), Robert Hájek - James Wolk (mladý Walters), Ladislav Novák - Cristo Fernández (Juan), David Voráček - Cristo Fernández (Pablo), Milada Vaňkátová - Sofia Pernas (Gabriella), Jiří Krejčí - Jorma Taccone (Kyle Lancebottom), Tomáš Novotný - Reggie Banigo (asistent Rockwellové), Jakub Štěpán - Richard Sutton (sekuriťák), Jolana Jirotková - Alexsia Lana Cheung (dívka), Martina Bucková, Michala Gatialová, Josef Honzík, Jindřich Žampa
Překlad: Jakub Racek
Produkce: Lenka Skřečková
Zvuk: Martin Ženíšek, Lukáš Polifka, Filip Mošner
Mix: PIP Studios
Asistent režie: Filip Damek
Dialogy a režie: Ladislav K.J. Novák
Pro Paramount Pictures vyrobilo LS Productions - 2024
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Re: Ježek Sonic 3 / Sonic the Hedgehog 3
Tak to teda klobouček za dodržení všech hlasů, to je krása!!!
-
No super, že dabéři budou stejní a né jak v traileru! V tom traileru jsem byla z těch hlasů na mrtvicu ...
Né, fakt, bála jsem se, že ti dabéři z traileru zůstanou. Nevím proč. Prostě zněli hrozně .
Hlavně Knuckles. NE. Martin Zahálka je TOP jako Knuckles, i jako Dwayne Johnson . Ten hlas je BOMBA a PERFEKTNÍ, Knucklesovi se hodí v češtině!
Oblíbení dabéři: Martin Zahálka, Filip Švarc
Né, fakt, bála jsem se, že ti dabéři z traileru zůstanou. Nevím proč. Prostě zněli hrozně .
Hlavně Knuckles. NE. Martin Zahálka je TOP jako Knuckles, i jako Dwayne Johnson . Ten hlas je BOMBA a PERFEKTNÍ, Knucklesovi se hodí v češtině!
Oblíbení dabéři: Martin Zahálka, Filip Švarc
Naposledy upravil(a) zuzkamouka dne 22 lis 2024 12:38, celkem upraveno 7 x.
-
No tak to je krása. Když jsem slyšela Sonica v traileru, vyloženě mě to vyděsilo. Hned mě napadlo, že tohle můj syn prostě nezkousne.
Naštěstí je ve filmu všechno při starém. Brzobohatý je prostě borec. Těšíme se!
Naštěstí je ve filmu všechno při starém. Brzobohatý je prostě borec. Těšíme se!
Dabing je v Dolby Atmos.