Výměna topiců
Re: Výměna topiců
Měl by někdo zájem o Lesley-Anne Down?
Mohl bych si vzít profil Martin Janouš od neaktivního uživatele Fifa.21? Předem děkuji.
A když tu throwaway-account nabízí své profily, rád bych si vzal Jaroslav Fert. Také předem děkuji.
A když tu throwaway-account nabízí své profily, rád bych si vzal Jaroslav Fert. Také předem děkuji.
Rád bych si vzal od neaktivního uživatele Odkladiště profil Marcel Rošetzký. Předem děkuji!
-
Kdo že je neaktivní?
Ale vem si ho 

Přepsáno

Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Já to přepsal, neber mi zásluhy 

Marcela? Asi máš pomalý počítač, byla jsem rychlejší viz moderátorský panel 18:42 

Petra Tišnovská, René Slováčková
- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Jo, zrovna se na to dívám. Dneska to mám nějaký zasekaný, takže to beru zpět, předběhlas mě

- TmavyCyklista
- Globální moderátor
Ok, tak jednoduše. Odkladiště je aktivní doslova podle jména. Funguje pro odkládání nechtěného a vydávání chtěného. Všechny zde nabízené profily, o které se uživatelé nechtěli starat, byly přepsány na Odkladiště. Je to jednodušší a přehlednější. Stačí jednoduše listovat „jeho“ příspěvky a vybrat si, co se vám zlíbí.
Zároveň pokud něco nechcete, napiště to sem a po čase se to přepíše na Odkladiště, aby to tu nebylo zacpané samými „přenechám“ a „prosil bych o přepsání...“ Byly zde opakující se nabídky, nemazané, ale přepsané nabídky, a tuna dalších zmatečností.
Profily, které uživatelé nabízí za výměnu, nebo pokud někdo nabízí „cokoliv“, se na Odkladiště přepisovat nebudou.
Zároveň pokud něco nechcete, napiště to sem a po čase se to přepíše na Odkladiště, aby to tu nebylo zacpané samými „přenechám“ a „prosil bych o přepsání...“ Byly zde opakující se nabídky, nemazané, ale přepsané nabídky, a tuna dalších zmatečností.
Profily, které uživatelé nabízí za výměnu, nebo pokud někdo nabízí „cokoliv“, se na Odkladiště přepisovat nebudou.