Spongebob v kalhotách / Spongebob SquarePants

Pokračování příště

Moderátor: Michaela_

jajda0

Re: Spongebob v kalhotách / Spongebob SquarePants

Nový příspěvek od jajda0 »

Ano, ten zmiňovaný první díl byl odvysílán předabovan, ale já slyšel i hned další díl předabovaný
Simca

Nový příspěvek od Simca »

Docela by mě zajímalo, kdo přezpíval novou znělku na ČT? Maxián to není.
Jo a ohledně dabing nových dílů. No není to ono, Maxián ani už není tak uřvaně trhlý jako v původním dabingu.
Iveta410

Nový příspěvek od Iveta410 »

Dnes i včera když dávali nový díl Spongeboba na Nickelodeonu, tak byla použita tá nová uvodní znělka naspívaná do češtiny, kterou používá i déčko. Minulý týden co byli nové díly, tak tam ještě byla ponechaná znělka v originálu. Nevím proč se najednou rozhodli použit tu novou znělku.
Cvolton

Nový příspěvek od Cvolton »

Trošku by mě zajímalo jakým procesem se upravovaly repliky pro přezpívanou znělku - význam veršu zůstal stejný u obou verzí i když se dost lišil od originálu, ale i tak skoro všechny verše prošly drobnou úpravou (např. "Kdo žije v ananasu na dně moří?" -> "Kdo obývá ananas na dně moří?"), což se přiznám, že je ten typ inkonzistence, který mně osobně jako divákovi mírně vadí. Na druhou stranu tam musím pochválit zpěv a dabing hlasů, v tom je novější verze znělky dle mého názoru rozhodně lepší.

Stejná úprava ale už byla vidět u dabingu 2. dílu 10. série, když Spongebob se Sépiákem vybírali nový dům, takže polo-nový text znělky možná existuje už nějakou dobu i když se do vysílání dostal teprve nedávno.
L55

Nový příspěvek od L55 »

Text znělky ale není úplně nový, poprvé byl (i s verši "Kdo obývá ananas na dně moří?" a "Ke komu každý z nás láskou hoří?") použitý již v 6. řadě, ve znělce dílu Zavřeni v mrazáku. A to už byl díl nadabovaný pro Nickelodeon.

Jo, a k profilu, nejnovější díly (které se vysílají již od listopadu) jsou už 15. série. :D
Odpovědět

Zpět na „Seriály“