Šmoulové ve filmu - trailer

filip
Globální moderátor

Šmoulové ve filmu - trailer

Nový příspěvek od filip »

Obrázek
Info: IMDB | ČSFD | KB | ŠMOULOVÉ VE FILMU

TRAILER A: https://youtu.be/7NSvFXdLnbM?feature=shared
V českém znění: Dasha - Rihanna (Šmoulinka), Jaroslav Satoranský - John Goodman (Taťka Šmoula), Ondřej Lážnovský - JP Karliak (Gargamel / Razamel), Vanda Hybnerová - Sandra Oh (Moxie), Petr Stach - Nick Offerman (Ken), Jakub Novotný (Želva), Roman Štabrňák (Mrzout), Filip Cíl (Pekař), Viktor Dvořák (Silák), Michal Holán (Koumák), Andrea Holá (Strašpytel), Ivana Chýlková (Jaunty), Martin Überall (Influencer), Lukáš Janota - James Corden (šmoula Bez jména), Petra Kosková (kurýrka), Katrin Weitzenbauerová, Petr Jeřábek, Vojtěch Flígr, Aleš Kaizner, Tomáš Gibiš (komentář)

Překlad: Vojtěch Kostiha
Zvuk: Martin Václavík
Dialogy a režie: Josef Fečo
Pro Paramount Pictures vyrobilo Iyuno - 2025
TOP HERCI: Filip Švarc, Ladislav Cigánek, René Slováčková, Anna Suchánková
TOP STUDIA: LS Productions, Studio Virtual, ČT, Petrásek, Barrandov
Michaela_
Admin

Re: Šmoulové ve filmu - trailer

Nový příspěvek od Michaela_ »

A Šmoulinka se přetransšmouluje na šmoulu, nebo proč má mužský hlas? :shock: :D
Petra Tišnovská, René Slováčková
Lukáš Hlavica, Pavel Dytrt, Radek Škvor, Filip Jančík
eroXman
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od eroXman »

Mě osobně se líbil pan Satoranský na taťku Šmoulovi, to je skvělá volba, ale Šmoulinka a Gargamel jsou v tom traileru uplně otřesně nadabovaný :-> Na Gargamela by se mi líbil Josef Carda a na Šmoulince Anna Suchánková. Každopádně doufám, že ve finále to obsazení bude vypadat trochu jinak..
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.

- Tomáš G. Masaryk
Michaela_
Admin

Původně zde byl uveden jen J. Satoránský, každpopádně jsem překvapena, že hlas Šmoulinky patří ženě :o sorry, ale zní mi to jak kluk procházející tranzicí. Šmoulinku mám osobně spojenou s jemným divčím projevem, asi nová doba.
eroXman
Kontaktovat uživatele:

Nový příspěvek od eroXman »

No, kdyby Šmoulinka měla 100 kilo a svaly jak hora, tak by ten hlas možná odpovídal :lol: což ale není, takhle to zní strašně a ten Gargamel je taky pěkně zabitej. Snad to ve výsledku bude lepší.
Nejhorší na citátech na internetu je fakt, že nelze nijak ověřit jejich pravost.

- Tomáš G. Masaryk
dabing fans

Nový příspěvek od dabing fans »

Já bych si spíš na Šmoulinku přál buď Andreu Elsnerovou nebo Ivanu Korolovou a na Gargamela souhlasím s Josefem Cardou a nebo bych byl taky rád za Jiřího Lábuse. Tak doufám, že pak ve filmu bude Šmoulinka a Gargamel obsazeni nějak takto. Jinak obsazení Jaroslava Satoranského na Taťku Šmoulu mě hodně potěšilo. Ale hlavně ať přeobsadí Šmoulinku a Gargamela, protože to se v traileru fakt nepovedlo.
Michaela_
Admin

S přeobsazením bych moc nepočítala. Zpěvačka na zpěvačku, navíc ona Šmoulinka i v původním znění zní dost drsně (i když více žensky), řídili se originálem.

Anna Suchánková by byla parádní Šmoulinka. 8-)
Odpovědět

Zpět na „Trailery“